Cel mai așteptat serial SF vine pe Apple TV: când va avea premiera show-ul lui Isaac Asimov

Cel mai așteptat serial SF vine pe Apple TV: când va avea premiera show-ul lui Isaac Asimov

Apple a dezvăluit când vei putea urmări Foundation, adaptarea sa la seria de romane SF ale lui Issac Asimov. Serialul regizat de David S. Goyer va debuta pe platforma de streaming Apple TV + pe 24 septembrie.

Compania a dezvăluit, de asemenea, un alt trailer pentru Foundation, care îl are în rolul principal pe Jared Harris ca lider al unui grup de exilați care prezice sfârșitul Imperiului Galactic. Grupul începe o călătorie pentru a restabili civilizația prin înființarea Fundației.

Apple reduce perioada de încercare gratuită TV + pe care o oferă clienților care își cumpără dispozitivele de la un an, la trei luni. Compania speră că lista de seriale și filme va fi suficientă pentru a convinge oamenii să rămână abonați la canal.

Compania va lansa o serie de seriale majore pentru restul acestui an, după cum notează 9to5 Mac. Alături de “Foundation”, “The Morning Show” și “Ted Lasso” vor reveni pentru un al doilea sezon în următoarele luni. “Invasion”, o altă serie SF va apărea în octombrie.

Sezonul doi din The Morning Show, cel mai bun serial Apple TV, primește un trailer și o dată de lansare

Apple a dezvăluit, în cele din urmă, o dată de lansare pentru cel de-al doilea sezon al The Morning Show și ne oferă o idee asupra a ceea ce să ne așteptăm în acest sezon secund.

Compania a dezvăluit că sezonul cu numărul doi al seriei Apple TV + va avea premiera pe 17 septembrie și a distribuit un trailer care dezvăluie ce se întâmplă după acțiunea primului sezon. Nu dăm prea multe detalii despre al doilea sezon, întrucât nu vrem să îți dăm prea multe spoilere, ca să te bucuri cum se cuvine de serial.

The Morning Show spune povestea vieții oamenilor care ajută America să se trezească dimineața. Explorează provocările unice cu care se confruntă prezentatorii emisiunilor TV de dimineață. Aduce laolaltă nume mari de la Hollywood precum Reese Witherspoon, Steve Carell și Jennifer Aniston.