Cea mai ciudată utilizare pentru Tinder: cum te ajută să adopți pisici

Cea mai ciudată utilizare pentru Tinder: cum te ajută să adopți pisici

Tinder, platforma folosită pentru a aduce o persoană nouă în viața ta, este utilizată acum și pentru pisici. Un adăpost de animale din Germania postează pe Tinder profiluri adorabile cu animale de companie. Ei fac asta în speranța că vor fi persoane care vor ”glisa spre dreapta” pentru a adopta un animal de companie.

Una dintre cele mai populare aplicații de mobil, Tinder, este locul unde poți să socializezi și să întâlnești persoane în viața reală. Rețeaua are milioane de utilizatori în toată lumea. Ea este destinată în principal oamenilor singuri care doresc să socializeze și să își facă prieteni noi.

Asociația pentru Protecția Animalelor din München a găsit o abordare nouă în ceea ce privește identificarea unui nou stăpân pentru animalele fără casă. Au angajat o agenție de publicitate locală pentru a le face fotografii profesionale la care au participat 15 căței și pisici. Fotografiile au dus la rezultate uimitoare.

De ce au adoptat acest tip de promovare?

Reprezentanții au sesizat o scădere a numărului de adopții de când a început pandemia. Ei văd în noua metodă, o oportunitatea pentru animalele din adăpost de a fi cunoscuți și eventual adoptați.

Se pare că impactul a fost unul pozitiv și cu rezultate foarte bune. Fotografiile adorabile plasate în profil au generat multe reacții. Acestea au sensibilizat multă lume, făcând reprezentanții adăpostului să spere că animăluțele își vor găsi un prieten și o casă nouă.

Benjamin Beilke, care lucrează în echipa de comunicare Tinder a declarat ”Sperăm că aceste animale vor găsi într-adevăr un nou partener, o potrivire perfectă pe termen lung și nu doar pentru câteva săptămâni”. 

Deși acest gen de abordare nu a mai fost întâlnit, speranța celor de la Protecția Animalelor din München, este că astfel vor da o șansă în plus frumoaselor animale. Până la urmă, ele ne fac viața mai frumoasă iar noi putem să le facem existența mai ușoară, oferindu-le confortul necesar.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: