Cât costă un Porsche Cayenne confiscat de Banca Transilvania de la un rău platnic

Cât costă un Porsche Cayenne confiscat de Banca Transilvania de la un rău platnic

Cele mai mari bănci au scos la vânzare sau licitație case, terenuri, dar şi spaţii comerciale sau industriale recuperate de la clienţii care nu şi-au mai plătit creditele. Iată ce prețuri sunt la automobilele confiscate de Banca Transilvania.

Astfel, Banca Transilvania pune la dispoziție, prin vânzare directă sau licitație, imobile, terenuri și autoturisme din executări silite. Pe site-ul Băncii Transilvania, la categoria vânzări de mașini executate silit, găsim peste 20 de anunțuri de automobile, la prețuri derizorii.

Spre exemplu, acest Porsche Cayenne negru, cu anul de fabricație 2006 și motorizare pe benzină costă doar 28.340 de lei. Desigur, la acest preț se poate adăuga TVA-ul, conform reglementărilor fiscale în vigoare la momentul vânzării. Autoturismul poate fi achiziționat din Botoșani.

De asemenea, tot din categoria automobilelor confiscate, pe site-ul Băncii Transilvania putem găsi și acest Volkswagen Golf din 2003, la prețul de 7410 lei. Mai mult, la prețul de doar 4.400 de euro, poți cumpăra acest Hyundai IX 35, anul de fabricație 2012, cu specificații tehnice – 1995 cmc, tracțiune față, motorină.

Banca Transilvania vinde și apartamente confiscate, la prețuri mici

Banca Transilvania nu vinde doar mașini confiscate. În categoria imobiliare și terenuri, găsim acest teren intravilan, T 24/1, P 1009/95, cu suprafața de 883 de metri pătrați, localizat în Comuna Băneți, sat Bănești, într-un cartier rezidențial nou de case din strada Soarelui, în zona rezidențială periferică, cu legătura spre Urleta și Bănești.

De asemenea, Banca Transilvania propune spre vânzare un imobil situat într-o zonă foarte bună a orașului Timișoara. Imobilul reprezintă un apartament compus din patru camere (trei dormitoare si un living deschis cu bucătăria), o bucătărie, două băi, un balcon, o cămară și două holuri, situat pe Bvd. Dâmbovița nr. 65. Apartamentul este situat într-un bloc cu regim de înălțime parter plus patru etaje și deține o suprafață generoasă de 83 de metri pătrați utili. Prețul imobilului este de 86.000 de euro.

Legea permite creditorilor să taie un sfert din preţul de evaluare al imobilului, începând cu a doua licitaţie, iar ulterior aceştia pot să vândă proprietăţile executate silit la cel mai bun preţ oferit.