Call of Duty: Warzone trece prin cea mai agresivă ”curățenie”: câți jucători au fost blocați, pentru totdeauna

Call of Duty: Warzone trece prin cea mai agresivă ”curățenie”: câți jucători au fost blocați, pentru totdeauna

Dacă te-ai gândit vreodată să trișezi în Warzone, nu ești singur. Din păcate pentru tine, creatorii Call of Duty nu sunt foarte încântați de astfel de practici.

Nu mai puțin de 60.000 de persoane care au trișat în Call of Duty: Warzone au fost ”banați”. Cu alte cuvinte, le-a fost tăiat accesul la jocul video pentru totdeauna, iar dacă au investit vreun ban în microtranzacții sau achiziții in-app, banii sunt pierduți.

Acest val de interdicții nu este primul, ci al treilea de la lansarea jocului. Chiar și așa, dacă faci o căutare rapidă pe Twitter, YouTube sau Reddit, vei vedea că gestul Activision a venit prea târziu pentru un număr mare de jucători. În contextul în care este plin internetul de clipuri în care jucătorii se laudă că pot înșela sistemul, foarte mulți au renunțat deja să se mai joace Warzone.

Se știa de mult timp că acest joc are o problemă majoră cu trișatul, atât de mare încât streameri importanți de pe Twitch și YouTube au anunțat cu surle și trâmbițe că nu-i vor mai da nicio șansă. O astfel de postare a unui vlogger popular, Vikkstar123 pare să fie declanșat blocarea permanentă a accesului la joc pentru aproximativ 60.000 de persoane care au trișat.

Situația devenise una foarte penibilă când vine vorba de trișat în Call of Duty Warzone, pentru că este plin pe YouTube de oameni care transmit în direct cum trișează în joc fără niciun fel de repercusiuni din partea dezvoltatorilor. Nu este foarte clare ce software de trișat au folosit persoanele blocate, dar pare să fie vorba de EngineOwning. În trecut, din cauza aceluiași program au fost eliminați din CoD Warzone 70.000 de jucători în aprilie 2020 și 20.000 în septembrie 2020.

Citește și: