Bitcoin va fi istorie? E revoluție pe piața cripto. Ce se întâmplă cu Ethereum

Bitcoin va fi istorie? E revoluție pe piața cripto. Ce se întâmplă cu Ethereum

Ethereum, a doua cea mai populară criptomonedă după Bitcoin, are mari șanse să detroneze celebra monedă digitală. Ethereum este pe val și atinge noi maxime istorice.

Despre Bitcoin știm deja că a depășit pragul psihologic de 50.000 de dolari per unitate, însă nici Ethereum nu se lasă mai prejos. Celebra monedă digitală se apropie de maxime istorice, spun analiștii pieței de profil.

Potrivit eToro, Ethereum a crescut în ultima săptămână, fiind aproape să depășească pragul de 4.000 de dolari.

Deși la începutul săptămânii se situa în jurul volorii modeste de doar 3.200 de dolari, a reușit să atingă vineri pragul de 3.981 de dolari.

Mai mult decât atât, rata inflației în ETH a scăzut brusc. Pentru primele trei săptămâni din august, potrivit datelor Delphi Digital, rata inflației ETH a oscilat puțin sub 3%. Aceasta a crescut până la a atinge pragul de 3% în jurul datei de 23 august, înainte de a se prăbuși total la sfârșitul lunii.

Veștile bune pentru criptomonedă nu se opresc aici

Veștile bune pentru criptomonedă nu se opresc aici. Twitter ar putea adopta Bitcoin si Ethereum ca formă de plată. Concret, utilizatorii Twitter ar putea în curând să dea bacșișuri în BTC sau ETH favoritilor care creeaza conținut pe rețeaua socială.

Rețeaua socială dorește să integreze rețeaua Lightning Network a Bitcoin în platformă, a spus managerul de produs al companiei, Kayvon Beykpour.

Funcția Tip Jar a fost adăugată în luna mai de Twitter . La acea vreme, Twitter a spus că funcția va fi pusă la dispoziția unui număr limitat de utilizatori și că vor putea să o adauge la profilul lor.

Numai în acest moment, creatorii selectați, jurnaliștii, experții și organizațiile non-profit vor vedea Tip Jar în profilul lor. Odată ce un Tip Jar este configurat un profil, adepții utilizatorului îi pot sprijini trimițând sfaturi. Twitter a spus că va extinde funcția la mai mulți utilizatori, pe viitor.

Adăugarea criptomonedelor Twitter va fi cea mai recentă dintr-o serie de mișcări concepute pentru a ajuta creatorii de pe platformă să găsească o sursă de venit. De asemenea, marchează un moment istoric pentru criptomonede, care sunt văzute din ce în ce mai intens ca un mijloc de plată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: