Bitcoin rupe gura târgului, din nou: schimbarea prețului la care nu se mai aștepta nimeni

Bitcoin rupe gura târgului, din nou: schimbarea prețului la care nu se mai aștepta nimeni

În urmă cu câteva săptămâni, devenise momentul ideal să nu-ți mai pese de Bitcoin. Moneda a trecut printr-o perioadă dezastruoasă, iar fluctuațiile au fost atât de mari încât părea că joci la loto sau la pariuri, nu că ai face o investiție.

Tinde să fie imposibil să mai știi ce se va întâmpla cu Bitcoin în următoarele săptămâni. Cea mai populară criptomonedă dă tonul întregii industrii, dar este complet și absolut imprevizibilă. În ultimul an, a atins recordul de aproximativ 65.000 de dolari, dar nu a durat mult până când a scăzut la 30.000 de dolari. Acum, pare să-și revină din nou.

Ce se întâmplă cu Bitcoin, a atins recordul ultimelor trei luni

În cazul în care îți doreai de ceva timp să faci investiții în Bitcoin, cel puțin aparență, moneda pare să treacă printr-o perioadă foarte bună. Tocmai a urcat până la un maxim al ultimelor trei luni.

Criptomoneda a depășit duminică pragul de 45.000 de dolari, iar luni s-a tranzacționat cu 46.200 de dolari, cea mai mare valoare din ultimele trei luni, conform datelor furnizate de Coindesk. Trăgând linie, Bitcoin a crescut cu aproximativ 50% în doar trei săptămâni, după ce s-a vândut cu cea mai mică valoare din ultimul an, sub 30.000 de dolari.

Lucrurile încep să fie din nou optimiste pe partea de crypto, dar încrederea și entuziasmul investitorilor, în premieră, nu sunt motivate de Bitcoin. În schimb, au legătură cu ce s-a întâmplat săptămâna trecută. La momentul respectiv, blockchain-ul din spatele Ethereum a beneficiat da o actualizare care va schimba modul de procesare al tranzacțiilor. În consecință, Ether a urcat luni la 3156 de dolari, atrăgând, de asemenea, un nivel maxim al ultimelor trei luni.

După o perioadă în care criptomonedele au părut ca fiind o investiție foarte proastă, pare să fie din nou un moment propice pentru achiziții, cu condiția să-ți asumi că, în acest domeniu, în orice moment poți să pierzi foarte mulți bani, brusc.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: