Battlefield 2042, mai aproape de lansare: ce îți trebuie să-l joci în condiții optime

Battlefield 2042, mai aproape de lansare: ce îți trebuie să-l joci în condiții optime

Battlefield 2042 se pregătește de lansare pe 22 octombrie 2021. Până la acea dată, însă, creația celor de la Electronic Arts și DICE va trece însă și printr-un beta sau Technical Test, după cum îi spun producătorii. Cu această ocazie, am aflat de ce sistem ai nevoie pentru a-l experimenta.

Battlefield 2042 se apropie de primul test public. Până acum, l-am văzut doar în trailere imortalizate mai mult sau mai puțin in-game. În prima fază, peste doar câteva zile, va exista un Technical Test pe PC, o formulare pe care nu am mai auzit-o până acum, dar probabil va funcționa tot ca un beta, dar cu un public restrâns, pe bază de invitație. Un beta tradițional, cu un public mai larg, este programat pentru luna septembrie a acestui an.

Battlefield 2042, în teste

Iminentul test al viitorului Battlefield este cu atât mai ciudat cu cât EA a pus gamerii care au ocazia să-l joace să semneze un NDA, pentru a le fi imposibil să dezvăluie ce au văzut sau făcut în joc. Cei de la DICE au insistat pe faptul că se vor testa mai multe modele și mecanici de joc sau hărți. L-au definit ca un ”grey box test” sau test într-o cutie gri. Cu alte cuvinte, sunt șanse foarte mari ca texturile să lipsească din ceea ce va ajunge online.

Dincolo de asta însă, acea experiență te va ajuta însă să-ți faci o părere despre complexitatea experienței gândite de DICE, dar și de amploarea acțiunii sau a hărților. În ceea ce privește cerințele de sistem pentru versiunea de test, este foarte probabil să nu sufere modificări semnificative în raport cu varianta finală a titlului pentru PC-uri. Din acest motiv, este foarte util faptul că au fost postate pe Twitter de către Tom Henderson și le poți vedea în imaginea de mai jos. Momentan, nu pare a fi deloc un titlu pretențios. Rămâne să mai așteptăm până în septembrie pentru a vedea dacă se schimbă ceva.

Battlefield 2042

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: