ASUS TUF F17: procesorul Intel și display-ul uriaș te transformă în erou în jocul tău preferat

ASUS TUF F17: procesorul Intel și display-ul uriaș te transformă în erou în jocul tău preferat

Laptopul de gaming F17 de la ASUS din gama TUF este exact ceea ce ai nevoie atuci când vrei să devii eroul echipei tale. Display-ul mare în combinație cu procesorul puternic reprezintă pachetul ideal pentru a face față cu brio adversarilor tăi.

Încă de când l-am scos din cutie am observat că este mult mai subțire și mai portabil decât laptopurile de gaming cu care eram obișnuit, lucru care mă bucură pentru că îl pot lua cu mine peste tot, îmi pot edita clipurile oriunde și oricand am nevoie, și totodată, în pauze mă pot relaxa în fața unui joc.

Cel mai important lucru pe care l-am remarcat la ASUS TUF F17 este procesorul puternic de la Intel și anume Intel Core i5-10300H. Avem așadar un procesor din generatia a 10-a cu un boost de până la 4,50GHZ, cu un număr de 4 core-uri și 8 thread-uri.

Tehnologiile Intel care vin la pachet cu acest dispozitiv și îl ajută să atingă performanțe uimitoare sunt:

  • Intel Speed Shift Technology oferă o receptivitate mai rapidă cu schimbări de performanță de scurtă durată, care permite procesorului să selecteze rapid cea mai bună frecvență și tensiune pentru performanțe optime de joc și eficiență energetică;
  • Intel Hyper-Threading Technology folosește resursele procesorului mult mai eficient și permite rularea a două thred-uri pe fiecare core. Această tehnologie ajută foarte mult la rularea mai multor aplicații simultan, fără a influența receptivitatea sistemului.
ASUS TUF F17
ASUS TUF F17 este laptopul care te transforma in favoritul echipei

ASUS TUF F17 dispune de trei radiatoare care se îmbină perfect cu heatpipe-urile încorporate

Acum o să vorbesc puțin despre o tehnologie care m-a ajutat foarte mult la personalizarea acestui laptop, și anume Wi-Fi 6. Aceasta oferă conectivitate ultra-rapidă la internet, fără a fi nevoie să conectezi dispozitivul prin cablu. Vitezele sunt de 3 ori mai mari față de Wi-Fi 5, iar latența cu 75% mai scăzută, lucru care m-a ajutat să-mi descarc jocurile preferate într-un timp foarte scurt, latența fiind aproape inexistentă.

Daca ne gândim la jocurile preferate, cu toții știm că pentru perfomanțe bune ai nevoie de un sistem de răcire eficient. El este proiectat în așa fel încât să beneficiezi de temperaturi scăzute pe termen lung, datorită heatpipe-urilor multiple și a celor 3 radiatoare care atrag căldura din zona componentelor principale și o disipează rapid.

Grație design-ului cu autocurațare vei beneficia de o fiabilitate pe termen lung a sistemului de răcire. Pe partea de conectivitate și porturi, acest laptop dispune de o mufă HDMI, un port RJ-45 pentru conectarea internetului prin cablu, ieșire de microfon, un USB Type C și două USB-uri 3.2. Oferta este valabilă în cadrul magazinului eMAG și beneficiezi de o reducere de 25% AICI.