Așa știi dacă rămâi în frig, în timp real: cum funcționează aplicația Termoalert

Așa știi dacă rămâi în frig, în timp real: cum funcționează aplicația Termoalert

Este clar că nici iarna aceasta nu vom sta liniștiți din punctul de vedere al încălzirii. Gigacaloria se scumpește, iar problemele cu rețeaua de termoficare nu au fost rezolvate. Vom sta în frig și la iarnă.

Acum, Termoenergetica lansează aplicația Termoalert, prin care bucureștenii sunt informații în timp real cu privire la situația sistemului de termoficare.

Directorul general al Termoenergetica Bucureşti S.A., Claudiu Creţu, a anunțat că societatea pe care o conduce a lansat aplicaţia mobilă Termoalert, prin care bucureștenii sunt informați în timp real cu privire la starea sistemului de termoficare.

Măcar te anunță când o să stai în frig

„Punem în practică o soluţie prin care să putem comunica permanent şi transparent starea sistemului centralizat de încălzire din Bucureşti. Aplicaţia mobilă Termoalert informează cetăţenii în timp real cu privire la starea sistemului. A fost concepută în aşa fel încât să furnizeze, direct pe telefon, informaţii relevante privind funcţionarea sistemului şi de tip notificare, în cazul unei avarii sau întreruperi în furnizarea agentului termic ce afectează consumatorul”, a scris Crețu pe pagina sa de Facebook.

Anunțul făcut de acesta a fost distribuit și pe pagina de Facebook a Termoenergetica.

Directorul companiei a explicat cum funcționează această aplicație.

„Aplicația este disponibilă pentru sistemele de operare Android și iOS. Ea poate fi descărcată gratuit pe telefon din APP Store și Play Store (Magazin Play). Fiecare cetățean are opțiunea de a completa în spațiul special destinat numele străzii pe care locuiește și în acest fel va fi informat imediat și în timp real cu privire la orice avarie care ar putea interveni în zona în care locuiește, motivul opririi temporare a serviciului, evoluția lucrărilor de remediere, data preconizată pentru reînceperea furnizării serviciului. Fiecare cetățean va mai putea accesa informații cu caracter continuu, precum parametrii de funcționare ai serviciului, va putea consulta toate alertele din București sau doar din zonele de interes, în timp real, și termenele estimate de remediere”.

Aplicația poate fi descărcată pe iOS sau pe Android.

Citește și: