17 dec. 2021 | 11:35

Ar putea fi cel mai ”deștept” cartier din România, ajungi la aeroport cu telegondola: unde îl găsești, cât costă

ACTUALITATE
Ar putea fi cel mai ”deștept” cartier din România, ajungi la aeroport cu telegondola: unde îl găsești, cât costă

Transilvania Smart City este cel mai mare proiect imobiliar din sud-estul Europei, cu o abordare inovatoare în ceea ce privește dezvoltarea confortului și a vieții inteligente. Cel mai ”deștept” cartier din România a fost lansat la Cluj.

Cu peste 10.000 de unități de locuit, adică aproximativ 40 de blocuri de locuințe și peste 30.000 de locuitori estimați, acest concept nou de lifestyle este deținut și dezvoltat de SDC Properties, conform site-ului oficial. Fiind unul dintre profesioniștii industriei imobiliare din Cluj-Napoca, SDC Properties este o firmă condusă de un angajament de neegalat pentru calitate și inovație.

Cel mai ”deștept” cartier din România, la Cluj

Este, așadar, cel mai mare proiect imobiliar din România, cu o investiție promisă de peste șapte sute de milioane euro, lansat la Cluj. Va include 10.000 de apartamente, mall (cu o suprafață de o sută de mii de metri pătrați), hoteluri, birouri, școli. Livrările vor fi făcute la domiciliu cu drone, iar la aeroport vei merge cu telegondola.

Ți se pare puțin SF, nu? Dar nu este. În cadrul acestui proiect, SDC lucrează cu arhitecți vizionari, care pun accent pe excelență când vine vorba de design și proiectare, dar și cu ingineri specializați pe construcții de ultimă generație.

Echipa selecționată reprezintă baza dezvoltării unui ansamblu de lux, prin pasiune reală pentru domeniul propriu de activitate și motivație de a-și dezvolta propria profesie prin modelarea unui stil de viață rafinat și fără precedent, pentru cel mai progresiv oraș din România.

Prima etapă se va desfășura pe trei hectare și va include opt sute de apartamente, un aparthotel, creșă, magazine, cafenea, restaurante, sală de sport, bancă, un magazin Lidl și un parc.

Se estimează că lucrările de construcție pentru această primă etapă vor fi încheiate în 18-24 de luni.

În cel mai smart cartier al României au investit și Elena Udrea și partenerul ei, Andrei Alexandrov.

Deviza proiectului futurist este o comunitate rezidențială, într-un cartier inteligent. Conceput pentru a-i aduce pe oameni împreună, le va asigura un stil de viață rezidențial, integrat în ideea de comunitate. Transilvania Smart City se poate numi un cartier smart.