Anunțul zilei de la DIGI RCS RDS: ai toate motivele să renunți la Vodafone, Orange

Anunțul zilei de la DIGI RCS RDS: ai toate motivele să renunți la Vodafone, Orange

Anunțul zilei vine din partea Digi RCS RDS și te-ar putea determina să renunți la celelalte companii de telefonie fixă și mobilă. Compania a lansat o nouă ofertă pe care nu o vei putea refuza în această vară.

Așadar, toți cei care se vor porta de-a lungul verii în rețeaua Digi, precum și noii abonați vor beneficia de o reducere de 50% la abonament pentru o perioadă de 4 luni, după cum se arată într-un comunicat al companiei. Campania se desfășoară în perioada 5 iulie  – 31 august 2021  și se adresează atât actualilor abonați ai celorlalte servicii Digi cât și viitorilor clienți.

De la începutul anului, peste 277.300 de numere de telefonie mobilă au ales portarea în rețeaua Digi, lucru care a făcut ca grupul de telecomunicații să își păstreze poziția de conducere în topul serviciilor din țară. De la începutul serviciului de portabilitate și până în prezent, peste 2,6 milioane de numere de telefonie mobilă au fost portate în rețeaua Digi.

”Piaţa portabilităţii mobile a crescut, din ianuarie până în mai 2021, cu 35% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. În acelaşi interval, portările de numere de telefonie mobilă în reţeaua DIGI au fost în creştere net superioară pieţei, cu 69% mai multe portări înregistrate în 2021 decât în acelaşi interval, anul trecut”, a declarat Cristian Ioniţă, director de marketing în cadrul grupului DIGI.

Anunțul Digi RCS RDS prezintă o ofertă imbatabilă

Oferta de portare este disponibilă atât din contul de client Digi.ro, cât și în punctele de vânzare din țară dar și prin apelarea serviciului de relații cu clienții. Clienții care au activate serviciile Digi vor avea posibilitatea să contracteze noua ofertă prin accesarea contului lor de client, în secțiunea ”Mobil”.

Acolo, vor trebui să aleagă abonamentul dorit și să selecteze opțiunea ”Portare”, urmând pașii pentru a plasa comanda. Oferta se va aplica la contractarea serviciului de telefonie mobilă pentru o perioadă de 24 de luni, iar clienții vor putea alege reducerea abonamentului sau achiziționarea unui telefon în 24 de rate.

În cazul în care nu ești un client Digi și nu deții un serviciu al companiei, dar dorești să contractezi unul sau mai multe abonamente de telefonie mobilă Digi Mobil Optim Nelimitat, poți accesa site-ul Digi.ro. În funcție de numărul de abonamente, prețul poate varia între 3-5 euro/lună.