24 apr. 2021 | 09:10

Alternativa la Netflix: PlayStation Plus ar putea fi bun și la filme sau seriale, nu doar jocuri video

ACTUALITATE
Alternativa la Netflix: PlayStation Plus ar putea fi bun și la filme sau seriale, nu doar jocuri video

Abonamentul la PlayStation Plus pe care Sony ți-l pune la dispoziție pentru acces la online multiplayer și câteva jocuri gratuite pe lună s-ar putea reflecta în mult mai mult decât atât, conform datelor ajunse online în ultimele zile.

Dacă ești mândru posesor de PlayStation, dar ai evitat până la această oră să te abonezi la PlayStation Plus, în curând vei avea un motiv serios să o faci. Este vorba de acces la filme și, eventual, seriale. În mod previzibil, va fi vorba de creații produse de Sony, iar acestea se vor ascunde în spatele unui așa numit PlayStation Plus Video Pass.

Câteva detalii despre noul serviciul de streaming au fost publicate din greșeală de Sony pe site-ul propriu, dar nu au stat foarte multe online. Având însă în vedere că aproape orice ajunge online, rămâne online, cei de la VGC au imortalizat repede conținutul și au făcut o știre.

În teorie, Video Pass ar trebui să fie mai degrabă un experiment din partea Sony, decât un proiect pe termen lung. Așa a fost prezentat și pe site-ul Sony, ca un ”trial service” (serviciu de probă) pe o perioadă de cel puțin un an. Printre altele, ar trebui să te lase să te uiți la Bloodshot, Venom sau Zombieland: Double Tap, niște filme relativ recente. În același timp însă, cel puțin momentan, cu excepție lui Venom, Bloodshot și Zombieland 2 se găsesc pe HBO Go.

Sony nu a confirmat când va ajunge noul serviciu online sau dacă lansarea sa va implica faptul că producțiile proprii nu vor mai ajunge pe HBO Go, Netflix, PrimeVideo sau Disney+. Una peste alta însă, sunt șanse mari să se lanseze în această vară, având în vedere că pe 31 august, Sony va înceta să mai comercializeze filme și seriale prin intermediul PlayStation Store. În ceea ce privește librăria de conținut, sigur nu va duce lipsă de opțiuni, având în vedere că Sony a cumpărat de curând serviciul de anime Crunchyroll și avea deja Funimation.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele