God of War la reducere in PlayStation Store

God of War la reducere in PlayStation Store

Saptamana viitoare se va lansa God of War: Ascension, care ne va prezenta originile povestii lui Kratos. Pentru a pregati jucatorii care nu au reusit sa experimenteze titlurile precedente din serie, Sony a redus pretul tuturor articolelor cu numele God of War din PlayStation Store.

God of War Ascension

Conform PlayStation Blog, cele doua „colectii HD”, care includ jocurile de pe PlayStation 2 si PlayStation Portable, cat si titlurile separate din acestea pot fi cumparate acum la jumatate din pretul original. Pana si versiunile originale de PSP au primit reducere, iar DLC-urile pentru Little Big Planet, care adauga in joc diverse costume si obiecte bazate pe seria God of War sunt de asemenea disponibile la preturi mai mici. Probabil una dintre cele mai atractive oferte este God of War Trilogy Soundtrack, care include coloanele sonore primelor trei jocuri din serie in format MP3.

Cei mai avantajati sunt utilizatorii de PlayStation Plus, care mai primesc o reducere de 10% pe langa reducerea initiala. Acestia au la dispozitie saptamana aceasta si God of War HD pentru download gratuit, care va ramane in Instant Game Collection pe toata perioada abonamentului la Plus. Puteti verifica preturile de pe magazinul PlayStation direct din browser.

God of War: Ascension se va lansa pe 13 martie in toata lumea, exclusiv pe PlayStation 3.