Alternativa la Netflix, în spaniolă: cât de util va fi noul serviciu global de streaming

Alternativa la Netflix, în spaniolă: cât de util va fi noul serviciu global de streaming

Planurile companiei media de streaming Univision Communications prind contur. Univision va lansa un serviciu global de streaming în limba spaniolă la anul.

Conform Deadline, gigantul media în limba spaniolă va lansa un serviciu global de streaming în toată lumea, cândva în 2022. Mai întâi, va fi lansat în SUA și în America Latină.

O nouă platformă de streaming în spaniolă va bate Netflix

Serviciul va include un nivel gratuit, susținut de reclame (bazat pe PrendeTV deja existent, al Univision), iar alt nivel în care abonații vor plăti abonament și vor primi „cele mai bune opțiuni”.

Viitoarea ofertă va avea mai multe producții originale spaniole decât „orice alt serviciu de streaming”, a spus Univision, incluzând peste 30 de filme originale noi în primul an. Univision tocmai l-a angajat pe vicepreședintele de conținut Netflix, Rodrigo Mazon, ca vicepreședinte executiv pentru streaming – compania vrea rețeta-minune care a făcut Netflix atât de popular.

Aceasta reprezintă o extindere semnificativă pentru Univision. Compania a fost înființată în Miami și se concentrează puternic asupra americanilor care vorbesc limba spaniolă. Dacă e să credem părerile, Univision va avea multă influență pe scena internațională. Desigur, provocarea este schimbarea percepțiilor. Netflix se ocupa deja de acest public cu ani în urmă și poate fi dificil să îi convingi pe oameni că merită să treci la (sau să plătești suplimentar) un serviciu de streaming nou.

Netflix este liderul de necontestat al Hollywood-ului în producția de filme noi, producând în 2020 mai multe filme decât săptămâni în an. Și Amazon produce din ce în ce mai multe filme originale pentru Prime Video. Dar nu sunt doar platformele de streaming care măresc volumul. Studiourile consacrate, cum ar fi Walt Disney Co. și Paramount Pictures, își sporesc, de asemenea, producția de filme direct-la-streaming pe propriile platforme, într-un efort de a rămâne competitive și de a-și menține abonații. Paramount a declarat recent că intenționează să lanseze câte un nou film în serviciul său Paramount + în fiecare săptămână până în 2022.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: