Actualizarea utilă pe care s-ar putea să o vezi la Revolut: ce se întâmplă cu lista de prieteni

Actualizarea utilă pe care s-ar putea să o vezi la Revolut: ce se întâmplă cu lista de prieteni

Aplicațiile de tip fintech încep să câștige teren în fața instituțiilor bancare clasice. Direcția e trasată de giganți precum Revolut, dar nu e singurul jucător din domeniu de luat în seamă.

Revolut e poate cel mai cunoscut fintech din România. Anunța, recent, că a depășit pragul de 1 milion de clienți în țara noastră, iar scopul e câștigarea de cât mai mult teren din felia deținută de băncile clasice.

Una dintre actualizările care ar putea ajunge în curând și pe Revolut vine de la un alt jucător din domeniu – Venmo. Aplicația îți permite acum să-ți ascunzi lista de prieteni.

Venmo vine cu actualizarea care ți-ar trebui și pe Revolut

În acest moment, e destul de simplu să găsești alte persoane care folosesc Venmo. Trebuie doar să ai răbdarea să parcurgi lista de prieteni a cuiva pe care-l cunoști. Aceasta e vizibilă pentru oricine în aplicație.

E atât de simplu încât cei de la BuzzFeedNews au făcut un experiment și au reușit să vadă și conturile lui Joe Biden, ale Primei Doamne și ale altor membri ai familiei lor.

Acum, aplicația deținută de PayPal testează terenul pentru a ascunde listele de prieteni, pentru ca nimeni să nu mai aibă acces atât de ușor la asemenea informații.

Noua actulizare le va permite utilizatorilor să decidă dacă listele de prieteni sunt vizibile doar pentru prietenii lor sau nu-s vizibile deloc. Doar că dacă vrei să-ți ascunzi lista, trebuie să mergi la setări și să le schimbi pe cele actuale cu cele noi.

Poți alege chiar să nu apari în listele prietenilor. Noua funcție va fi disponibilă curând pentru toată lumea.

Celor de la Venmo li se cere de ani de zile să vină cu posibilitatea de a ascunde lista de prieteni. Problema e considerată una care ține de siguranța datelor, din moment ce poate fi exploatată de oricine.

Venmo e un serviciu de plăți mobile deținut de gigantul PayPal, care le permite utilizatorilor să transfere sau să primească bani direct din aplicație.

Citește și: