Această aplicație îți spune când să-ți culci copilul și nu numai. Cum folosește inteligența artificială pentru un somn mai bun

Această aplicație îți spune când să-ți culci copilul și nu numai. Cum folosește inteligența artificială pentru un somn mai bun

Ca proaspăt părinte, te aștepți probabil ca copilul tău să se trezească din două în două ore, dar nu ești niciodată pregătit pentru asta, în ciuda tuturor cărților pe care le-ai citit și a metodelor pe care le-ai încercat. Acum există o modalitate de a rezolva acest lucru, pentru toți părinții care nu prea se odihnesc – o aplicație ce folosește AI.

Această aplicație îți face viața mai ușoară când ai copii

La Huckleberry Labs, se pune accent pe înțelegerea faptului că fiecare copil este unic și fiecare familie este unică. Înțelegând modelele și profilul specific de somn al copilului tău, există acum o aplicație cu cele mai bune cercetări în domeniul științei datelor și al somnului pediatric, pentru a identifica ceea ce va funcționa pentru copilul tău.

Noua modalitate de a îmbunătăți somnul copilului, aplicația Huckleberry este dezvoltată de către experții în somn pediatric cu inteligența artificială, pentru a crea un plan de somn personalizat, având în vedere caracteristicile fiecărei familii.

Nu este vorba doar de orice bebeluș – este vorba despre bebelușul tău. Aplicația rezolvă totul, iar metoda aceasta îți permite să-i îmbunătățești somnul copilului tău, dar și pe al tău, implicit.

Aplicația Huckleberry ține evidența programelor zilnice și a modelelor de activitate pe termen lung ale fiecărei familii, astfel încât să îți poți organiza timpul eficient. Aplicația a fost creată de către o echipă de experți în somn, cercetători în date și părinți.

Aplicația nu este doar despre somn. Nu-ți amintești când a mâncat copilul tău ultima oară? Sau cât a dormit ultima oară? Huckleberry este ușor de utilizat și te ajută să ții evidența tuturor datelor tale.

“Această aplicație este minunată. Copilul meu de șase luni adoarme în câteva minute când urmează recomandările, în urma datelor introduse. Și pentru un abonament de 15 dolari pe lună, este foarte eficientă. Vei obține un plan de somn personalizat. Este foarte bună și o recomand pentru orice părinte”, spune o mamă care a folosit aplicația, potrivit site-ului oficial.

Poți downloada aplicația din Google Play Store și din App Store.

Citește și: