Chinezii de la Xiaomi lucrează la telefonul mai puternic decât laptopul tău

Chinezii de la Xiaomi lucrează la telefonul mai puternic decât laptopul tău

Xiaomi nu-i un producător care să evite fuga după specificațiile. Și are un telefon de gaming pe care poate experimenta fix cu așa ceva.

Black Shark e telefonul creat de Xiaomi pentru cei care vor performanță extremă pe un smartphone. În esență, e pentru gaming. Dar nu-i o problemă să-l folosești la orice altceva, de la YouTube la stat pe Instagram.

Odată cu Black Shark 3, Xiaomi ar vrea să lanseze primul telefon cu 16 GB memorie RAM. În timp ce 2019 a fost anul celor 12 GB RAM, era cazul ca această cursă a specificațiilor să meargă mai departe.

Xiaomi Black Shark 3 pentru toate pretențiile

Xiaomi Black Shark 3 ar avea și cel mai nou procesor, un Qualcomm Snapdragon 865 cu modem 5G. E de așteptat ca spațiul de stocare să fie de cel puțin 256 GB, dar nu-i exclusă o versiune Pro cu 1 TB. Acest telefon, dat fiind că deja a fost înregistrat în China, e posibil să fie prezentat la MWC 2020 în câteva săptămâni.

Până acum, nișa telefoanelor de gaming pe care activează și Xiaomi a fost cea care a întreținut războiul specificațiilor. Avantajul acestora, fie că sunt Xiaomi, fie că sunt Razer sau ASUS, e că au fost dezvoltate și accesorii pentru ele ca să te ajute mai mult în ședințele prelungite de gaming.

În 2019, producătorul a lansat Shark 2 în martie, iar în august a fost urmat de-o versiune Pro. Acela a venit și cu altă caracteristică extrem de importantă: ecran cu rată de refresh 240 Hz. În 2020, se vehiculează că Samsung ar trece pentru S20 la un ecran de 120 Hz și la fel ar face și OnePlus pentru noul model.

Dincolo de aceste specificații, te poți aștepta de la Xiaomi Black Shark 3 să fie ca până acum, dar mult mai performant. Acum mai trebuie doar jocuri video mobile care să țină pasul cu avansul hardware. În ceea ce privește comparația cu un laptop, majoritatea sunt livrate cu 8 GB memorie RAM, în timp ce 16 GB e un standard premium.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: techradar