Vodafone are o ofertă specială de Paște: Samsung S20 Ultra e cu 600 lei mai ieftin

Vodafone are o ofertă specială de Paște: Samsung S20 Ultra e cu 600 lei mai ieftin

Vodafone a anunțat o campanie pentru Paște. De-a lungul lunii aprilie are ofertă pentru HBO Go, dar și prețuri mai mici la telefoane. Dintre toate se remarcă Samsung S20 Ultra.

Operatorul oferă 6 luni de HBO Go gratuit, dacă îl activezi până pe 1 iulie. Perioada de acces gratuit începe din momentul activării. Vestea și mai bună e că telefoanele sunt mai ieftine și, dacă nu știai, le poți lua în rate de la Vodafone.

În cazul Samsung S20 Ultra, operatorul promite o reducere de 125 de euro (peste 600 de lei). Dacă vrei să iei acest telefon, dai un avans de circa 1.840 lei și o rată lunară de aproximativ 169 de lei. Prețurile sunt exprimate în euro, dar ca să-ți fie mai ușor să-ți calculezi dacă merită sau nu am convertit în lei la cursul din 1 aprilie.

Mai există și-o ofertă secundară: 100 lei reducere, dacă alegi un abonament nou și ai deja televiziune sau internet fix de la Vodafone. Ai detaliile pe-o pagină dedicată.

Ce abonament îți propune Vodafone cu Samsung S20 Ultra

La oferta de mai sus, suma totală pe care o vei plăti lunar e compusă din rata pentru telefon și prețul abonamentului RED Infinity 25, adică 120 de lei.

Cu abonamentul Vodafone RED Infinity 25 ai nelimitat minute și mesaje în rețea, dar și în orice rețea națională. Totodată, ai internet nelimitat național și cu telefonul de mai sus ai acces și la rețeaua 5G. Totuși, nu te bucura prea mult, încă sunt puține puncte cu internet de mare viteză.

În roaming ai 12 GB în Spațiul Economic European (din care nu face parte Elveția).

Mai există și opțiunea Smart Travel pentru acest abonament Vodafone. Presupune că ai 100 minute inițiate către Romania sau primite și 1 GB în roaming în Australia, Canada, Elveția, India, Indonezia, Israel, Japonia, Kenya, USA, Singapore, Tailanda, Turcia, Vietnam.

În fine, mai poți beneficia de Secure Net gratuit timp de două luni. Ai protecție antivirus, antiphishing, antimalware. Costul lunar, după perioada asta, e de 0,4 euro.

Etichete: