31 mart. 2020 | 12:04

UPC România dispare: Vodafone a anunțat schimbările pentru aproape 1 milion de români

ACTUALITATE
UPC România dispare: Vodafone a anunțat schimbările pentru aproape 1 milion de români
Vodafone / Facebook

Vodafone a transmis că, din 31 martie, UPC România nu va mai exista ca entitate juridică. Astfel, cei aproape 1 milion de clienți trec sub Vodafone România. Totodată, mai sunt câteva modificări de care trebuie să știi.

La nivel european, operatorul a preluat grupul Liberty Global. Pe piața locală asta înseamnă dispariția UPC și controlarea tuturor operațiunilor de către operatorul Vodafone. Pe 31 martie, Vodafone Romania a anunțat finalizarea fuziunii cu UPC România. În România, rețeaua acestui furnizor de servicii înseamnă o rețea care acoperă 3,1 milioane de gospodării și peste 960.000 de clienți.

Ca urmare, UPC România încetează să mai existe ca entitate juridică, fiind absorbită. Vodafone devine furnizorul de servicii fixe de comunicațiii electronice pentru clienții UPC. Toate drepturile și obligațiile UPC Romania S.A. vor fi preluate de către operator fără modificări în ceea ce privește termenii și condițiile din contractele clienților și furnizorilor.

Totodată, aplicația My UPC va fi redenumită în My Vodafone Fix & TV. Funcționalitățile acesteia și datele de autentificare ale clienților vor rămâne neschimbate.

Ce numere oferă Vodafone dacă ai nevoie să suni pentru suport

Telefoanele de contact: 031 100 1000 și 031 100 0872 vor fi în continuare disponibile. Pentru clienții care plătesc factura prin internet banking, UPC România va fi înlocuit cu Vodafone – pentru servicii fixe și TV. Clienții care beneficiază de servicii fixe & TV furnizate în baza unui contract cu fosta companie UPC, dar și de servicii mobile furnizate de Vodafone vor primi în continuare două facturi.

În ceea ce privește magazinele UPC, acestea vor fi transformate treptat și vor avea specificațiile și configurația magazinelor celeilalte companii.Vor oferi în continuare toate serviciile și operațiunile specifice produselor de comunicație fixă și TV și în plus și operațiuni specifice serviciilor mobile.

Pe scurt, operatorul preia tot ce-avea UPC România, inclusiv dacă aveai cont HBO Go.

Odată cu acest demers, plata facturii pentru serviciile fixe și TV se va face în contul IBAN afișat pe factură. Dacă plătești factura prin internet banking, UPC România va fi înlocuit cu Vodafone – pentru servicii fixe și TV. În cazul în care pentru plata facturii ai activat serviciul bancar de direct debit, suma de plată prevăzută în factură va fi reţinută de bancă în numele operatorului care preia UPC.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele