22 aug. 2020 | 10:04

VIDEO ”Utopia” primește primul trailer, ca să înțelegi viitorul dominat de conspirații

ACTUALITATE
VIDEO ”Utopia” primește primul trailer, ca să înțelegi viitorul dominat de conspirații

Conspirațiile și scenariile fatidice sunt la ordinea zilei în 2020, iar acum vor folosi ca inspirație pentru o viitoare mini-serie produsă de Amazon. Utopia va avea opt episoade.

Gillian Flynn este o scriitoare de succes a cărei popularitate a explodat în momentul în care cartea ei Gone Girl a fost ecranizată de David Fincher în 2014. Filmul cu pricina a ajuns să fie nominalizat la Oscar și se află pe locul 188 în topul celor mai bune filme din toate timpurile de pe IMDb.

Între timp, Flynn și-a asociat talentul de scriitoare și altor producții de succes, precum Widows, Dark Places sau Sharp Objects. Cel mai recent proiect al ei este realizat în colaborare cu Amazon și urmează să aibă premiera pe PrimeVideo începând cu 25 septembrie. Intitulată Utopia, Flynn ocupă poziția de creator și producător executiv la această producție.

Noul show din opt episoade este o adaptare a unui serial omonim din 2013 difuzat în Marea Britanie. Povestea gravitează în jurul unui grup de tineri care sunt vânați de o organizație guvernamentală obscură, după ce aceștia au identificat o revistă de benzi desenate care include indicii referitoare la un război biologic ale cărui consecințe ar putea fi distrugerea umanității.

Având în vedere că Flynn a colaborat cu HBO pentru Sharp Objects, Utopia ar fi trebuit să aibă aceeași destinație. Într-o fază incipientă a proiectului, David Fincher a fost asociat, dar din cauza unor neînțelegeri, întregul show s-a mutat pe Amazon Prime. Distribuția îi include pe Ashleigh LaThrop, Dan Byrd, Jessica Rothe, Desmin Borges și Javon Walton, din poziția de tineri amatori conspirații. John Cusack și Sasha Lane vor ajunge de asemenea pe micul ecran.

Prea multe detalii nu se cunosc despre Utopia, dar dacă merge pe linia serialului original din Regatul Unit, ar trebui să graviteze în jurul unui complot de distrugere a populației planetei prin intermediul unui virus, o premisă foarte potrivită pentru 2020.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele