VIDEO iPhone 12 Pro și Pro Max, gata de război: cât costă versiunile din titan și marmură

VIDEO iPhone 12 Pro și Pro Max, gata de război: cât costă versiunile din titan și marmură

Nici nu s-au lansat bine noile modele de iPhone 12 și iPhone 12 Pro, iar cei de la Caviar cred că sunt la a treia ediție specială a terminalelor Apple. Acestea sunt inspirate din războinici antici și, cu siguranță, arată impresionant.

Dacă nu ești foarte tentat să-ți cumperi un iPhone 12 sau 12 Pro, după cum am argumentat aici, Caviar vrea să te atragă cu niște carcase din metale prețioase, ca de fiecare dată. Diferența este că, spre deosebire de alte iterații ale rușilor, acestea au și inserții de marmură, după cum se poate vedea în imaginile de mai jos. În mod suspect, există și una cu piele de lup, o referință la echipamentul romanilor din primele secole.

iPhone 12 razboi

În total, este vorba de patru versiuni produse de Caviar care, pe rând, sunt insipirate de la luptători nobili și până la împărați romani, de la 5.490 de dolari, până la 46.460 de dolari. Prețul este dictat de cantitatea de materiale prețioase, având în vedere că principiul de design este foarte similar la toate. Din câte se pare, acele monturi în V sunt inspirate din mișcare unei săbii care perforează armura inamicului. De aici pleacă și numele seriei, The Warrior Collection.

Versiunea The Knight (Cavalerul) utilizează o combinație de titan alternat cu un metal a cărui textură aduce aminte de armura medievală din zale metalice. The Viking combină titan cu marmură roșie și piele de lup. Samurai combină titan cu marmură roșie și o textură de fibră de carbon. Toate trei încep de la 5500 de dolaril.

apple iPhone 12 caviar

The Assassin este un pic mai scump. Combină din nou titan cu fibră de carbon, dar cu marmură neagră și ”o picătură de sânge” în vârful sabiei, o piatră prețioasă de culoare roșie. Vor fi asamblate doar 99 astfel de creații.

Versiunea Zulfiqar își ia numele de la o sabie foarte faimoasă. Utilizează o combinație de aur masiv de 18 karate, cu titan și oțel de damasc și inserții de marmură verde. Două rubine roșii cu o greutate totală de 0,8 carate simbolizează picături de sânge. Această versiune începe de la 30.000 de dolari și vor fi asamblate 19 unități.

Ultima versiune este intitulată Imperator. Vor fi făcute doar șapte, în conformitate cu cele șapte coline ale Romei. Inspirată de împăratul Constantin, aceasta utilizează marmură neagră cu inserții albe, un material folosit deseori în palatele Romane. Pielea roșie și aurul satinat amintesc, de asemenea, de luxul din acea perioadă. Pentru ca autenticitatea istorică să fie completă, această versiune va avea în vârful săbiei o bucățică de pilum, un fel de suliță specifică armatei romane.

Citește și: