VIDEO Elon Musk își face ”curățenie” prin case: cum arată vilele scoase la vânzare de CEO-ul Tesla

În urmă cu câteva zile, Elon Musk anunțat că-și va vinde o parte dintre proprietățile sale imobiliare. Câteva vile au ajuns de la vânzare cu prețuri exorbitante.

Două dintre locuințele CEO-ului Tesla au ajuns pe un important site de imobiliare la începutul acestei săptămâni. Ambele sunt localizate în Bel Air, faimosul cartier încărcat de vedete din Los Angeles. Vilele sunt scoase la vânzare pentru 30, respectiv 9,5 milioane de dolari.

Miliardarul a făcut multe declarații controversate în ultimele luni pe marginea pandemiei de coronavirus. De această dată însă, afirmațiile sale de pe Twitter nu au vizat decât potențialii cumpărători. Fondatorul Space X a postat vineri că își va vinde câteva dintre casele pe care le are în proprietare, iar luni a inițiat procesul în acest sens.

Prima pe listă este o vilă de lux din Bel Air. Aceasta are dimensiunile generoase ale unui conac. La interior, găzduiește 7 dormitoare, o bibliotecă pe două etaje, o piscină și un teren de tenis. Musk speră să obțină pe ea nu mai puțin de 30 de milioane de dolari, după ce în urmă cu câțiva ani a cumpărat-o cu ”doar” 17 milioane de dolari.

A doua casă pe care o are la vânzare se află pe aceeași stradă cu prima dar este semnificativ mai mică. Aceasta din urmă a aparținut faimosului actor Gene Wilder. CEO-ul Tesla o are la vânzare cu 9,5 milioane de dolari.

Într-o serie de postări pe Twitter, Elon Musk a anunțat că-și va vinde majoritatea proprietăților imobiliare, insistând pe faptul că nu o face din lipsă de bani. În schimb, este de părere că acestea îl trag în jos, când ar trebui să se concentreze pe proiectele sale dintre Pământ și Marte

Printre afirmațiile controversate ale antreprenorului din ultima perioadă se numără una prin care a spus că prețul acțiunilor Tesla este prea mare. Vineri, la scurt timp după ce respectivul Tweet a ajuns online, valoarea acțiunilor companiei a scăzut cu 9%, tăind aproape instant 14 miliarde de dolari din valoarea de piață a companiei.

Alexandru Puiu
10:55 05.05.2020
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video