VIDEO Crysis din 2007, reinventat pentru PC-urile din 2020: de ce e posibil să nu-l poți juca

La momentul lansării, în 2007, Crysis a fost cel mai spectaculos joc video din punct de vedere grafic. În 2020, va fi relansat pentru hardware-ul actual în versiunea Remastered.

Dacă ești pasionat de shootere, este improbabil să nu fi auzit de Crysis. Jocul celor de la Crytek a fost atât de spectaculos pentru acea vreme, încât era folosit ca benchmark pentru PC-uri. Indiferent ce computer ți-ai fi achiziționat atunci, cea mai importantă întrebare pe care o primeai era ”Dar poate rula Crysis?”. Nu conta dacă îți place sau nou premisa jocului, important era să-l poți juca.

Deși au trecut 13 ani de atunci, se pare că respectiva întrebare rămâne în picioare. Diferența este că, acum, vom discuta de versiunea Remastered a titlului, adaptată pentru abilitățile plăcilor video și procesoarelor din 2020.

Deși Crysis Remastered s-a lansat deja pentru Nintendo Switch, unde se comportă exemplar, se pare că pretențiosul titlu va ajunge într-o implementare un pic ”mai agresivă” pe PC-uri. În definitiv, pe Switch nu te poți juca un nimic în 8K sau HDR, dar un computer foarte, foarte scump, împreună cu niște monitoare la fel de scumpe, îți va deschide porțile către astfel de posibilități.

Ideea de bază este simplă, Crysis Remastered merge pe urmele predecesorilor săi și este un joc foarte solicitant din punct de vedere hardware. Acesta se va lansa pe 18 septembrie la prețul de 30 de dolari și îl vei putea experimenta prin intermediul unui PS4, Xbox One sau pe PC, cu condiția să-l achiziționezi de pe Epic Games Store.

Noul Crysis va fi dezvoltat de Crytek în colaborare cu Saber Interactive (World War Z sau Vampyr). Noul trailer de mai sus ar ar trebui să te ajute să înțelegi un pic mai bine avansurile tehnologice care vor fi exploatate în varianta Remastered a jocului. Va fi interesant să vedem cum va arăta jocul efectiv, când va ajunge la gameri, nu doar în demonstrații tehnologice.

08:00 24.08.2020
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video