Crysis 3 te lasă cu gura căscată când este jucat la rezoluţie 8K

Crysis 3 te lasă cu gura căscată când este jucat la rezoluţie 8K

Un individ pasionat, prin câteva modificări aduse .exe-ului , a reuşit să facă popularul joc să ruleze la rezoluţie 8K.

Crysis 3 tunning 8K rezolutie1

Imaginile ataşate reprezintă o mostră infimă din experienţa pe care a trăit-o un jucător pasionat de Crysis 3 după ce a aplicat un hack de rezoluţie. Având în vedere că jocul este unul recent şi destul de pretenţios, cu toţi ne aşteptam că rezultatele să fie impresionante, dar realitatea a depăşit detaşat aşteptările.

Proiectul a fost realizat de un internaut ce se ascunde în spatele pseudonimului K-putt. Acesta a modificat aplicaţia Crysis 3 până a putut să iniţializeze jocul la fabuloasa rezoluţie de 8000 x 3333. Printr-un calcul simplu iese la iveală că această valoare este de aproximativ 13 ori mai mare ca volum de informaţii afişat decât Full HD 1080p.

Crysis 3 tunning 8K rezolutie2

Deşi nu ştim exact configuraţia hardware pe care s-a desfăşurat respectivul experiment, important este că o colecţie întreagă de capturi au fost puse la păstrare pentru a imortaliza grafica impresionantă de care este capabil motorul grafic .

Din păcate, cei mai mulţi dintre noi vor putea juca jocuri la rezoluţie 8K peste cinci sau poate chiar 10 ani. Investiţia din spate este incomensurabilă, începând cu ecranele 4K implicate în proiect şi terminând cu plăcile video dedicate de câteva mii de dolari. Găsiţi întregul set de imagini la rezoluţie reală pe imgur.com.

Crysis 3 tunning 8K rezolutie3

Citește și: