Vestea bună din 2020 pentru cei care au astfel de telefoane Samsung

Vestea bună din 2020 pentru cei care au astfel de telefoane Samsung

Samsung a reușit să reducă diferența la un capitol important: actualizările. Astfel, în 2020, sunt câteva modele care profită din plin.

Modul în care funcționează actualizările pe telefoanele cu Android e simplu. Dar asta nu înseamnă că-i și rapid. Google lucrează la noua versiune, o lansează toamna, iar producătorii se pot apuca s-o folosească. HMD Global, prin telefoanele Nokia, nu aduce mari modificări. Samsung, pe de altă parte, a creat aproape un sistem cu totul nou. Între cele două e OnePlus, care aduce modificări minimale.

Pe final de 2020, Samsung a pornit actualizările. Seria Galaxy S20 e prima. Dar nici Note 20 și Note 20 Ultra nu sunt departe.

În cazul Samsung Galaxy S20 FE e versiunea G780FXXU1BTL1 pentru trecerea la Android 11, adică One UI 3.0. Actualizarea a fost confirmată de utilizatori din Rusia. Pas cu pas va ajunge la toți, chiar dacă durează o lună sau mai mult.

În cazul Note 20, e versiunea N98xxXXU1CTL5. Momentan, utilizatori din Europa și Statele Unite ale Americii au primit-o.

De ce contează să îți fie actualizat telefonul Samsung rapid?

Android 11 nu aduce schimbări majore, dar îmbunătește câteva opțiuni importante. Independent de ce-a făcut Google în această versiune, Samsung, prin One UI, aduce schimbări ceva mai importante.

Vorbim de-o interfață actualizată, cu setări simplificate, iar căutarea în meniul cu setări a fost îmbunătățită și poate recunoaște sinonime. Totodată, tastatura Samsung a fost actualizată și numărul limbilor suportate ajunge la 370.

Pe zona de foto, Samsung permite o revenire la forma originală a imaginilor după editare. Totodată, nu mai dublează conținutul: odată editată o poză, o poți păstra doar pe aceea. Sigur, există protecție sporită pe partea de confidențialitate. Poți seta ca o aplicație să aibă acces o singură dată la microfon, cameră sau locație pentru o singură dată.

Android 11 are și Nearby Share, o opțiune dezvoltată de Google similară AirDrop de la Apple. Practic, distribuția de fișiere e mai facilă între telefoanele cu Android. Și din 2021, pentru majoritatea telefoanelor cu Android, vom vedea o schimbare și mai mare.

Citește și:
Etichete: