Un Lamborghini care îți taie respirația, furat în Germania, parcat aiurea la Constanța

Un Lamborghini care îți taie respirația, furat în Germania, parcat aiurea la Constanța

Chiar dacă nu ai o pasiune deosebită pentru mașini scumpe, este foarte probabil să știi că orice Lamborghini costă o avere. Acesta este și motivul pentru care se fură foarte des. Nu te-ai aștepta însă ca un asemenea bolid ”achiziționat” ilegal să ajungă la Constanța.

Autoritățile din Germania căutau de ceva timp un Lamborghini Huracan furat pe teritoriul țării. Având în vedere numărul mare de mașini furate de lux care au intrat în România în 2020, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă nu au fost neapărat uimiți când l-au găsit la Constanța.

Partea un pic șocantă a ecuației a fost că, pe lângă faptul că era furată, mașina a fost luată în vizor de autoritățile române pentru că a fost parcată neregulamentar, după cum se poate vedea și în imaginea de mai jos. Pentru că altfel nici nu se putea, proprietarul autovehiculului a negat cu vehemență că mașina ar fi furată, pretinzând că a achiziționat-o cât se poate de legal.

Mașina, înmatriculată în România, a fost găsită pe 27 decembrie, după ce Poliția de Frontieră a desfășurat, în baza unor informații, o acțiune pe linia prevenirii și combaterii traficului internațional cu autoturisme furate.

„Autovehiculul aparținea unui cetățean român, în vârstă de 38 de ani, domiciliat pe raza județului Tulcea, care a declarat că l-a achiziționat fără a cunoaște faptul că ar fi furat.”, au declarat reprezentanții Gărzii de Coastă, conform Digi24.

Autoturismul are o valoare netă de aproximativ un milion de lei și, spre dezamăgirea proprietarului, a fost indisponibilizat. Între timp, polițiștii de frontieră au inițiat o investigație pentru a stabili circumstanțele săvârșirii infracțiunii de tăinuire. Ca frustrarea proprietarului să fie maximă, după ce că a rămas fără autovehiculul de lux, la fața locului s-a deplasat un echipaj de la Poliția Locală și l-a amendat pentru parcare neregulamentară. Cred că asta înseamnă să nu țină universul cu tine.

Lamborghini furat