Trucuri de care să știi pe Netflix ca să-ți protejezi copiii de conținut violent

Trucuri de care să știi pe Netflix ca să-ți protejezi copiii de conținut violent

Netflix vine cu câteva trucuri de care ar trebui să știi pentru a-ți proteja copiii de conținut violent și de scene interzise minorilor.

Netflix are o gamă largă de producții – de la filme și seriale destinate tuturor până la producții de familie sau animații. Numai că există și producții pe care cei mici nu ar trebuie să le vadă. Sunt filme sau seriale violente, iar copiii pot avea acces la ele în lipsa părinților, când aceștia rămân autentificați.

Platforma vine cu câteva trucuri la care poți apela pentru a-i ține pe copii departe de conținutul care le poate dăuna.

Noile trucuri Netflix

Netflix susține că le oferă părinților opțiuni de control de care au nevoie pentru a lua deciziile corecte pentru familiile lor. Lista a fost actualizată și îmbunătățită pe baza feedback-ului primit de la abonați, transmite compania.

Ce pot părinții să facă:

  • ●  Să protejeze profilurile individuale cu ajutorul unui cod PIN pentru a-i împiedica pe copii să le acceseze;
  • ●  Să modeleze experiența copiilor lor prin excluderea pe baza filtrelor a titlurilor care nu sunt potrivite pentru vârsta lor. Am creat aceste filtre pe baza evaluărilor la nivel de țară, astfel încât sunt mai intuitive;
  • ●  Să elimine individual seriale sau filme după titlu. Atunci când se utilizează acest filtru, titlul (titlurile) blocate nu vor fi afișate niciunde în cadrul profilului respectiv.
  • ●  Să verifice setările pe care le are fiecare profil în secțiunea „Profil și control parental” din setările contului;
  • ●  Să vadă ce au vizionat copiii lor în cadrul profilului creat pentru ei; și
  • ●  Să dezactiveze redarea automată a episoadelor în profilurile pentru copii.

Potrivit Netflix, poți adăuga aceste noi opțiuni de control îmbunătățite la profilul propriu, prin accesarea setărilor contului pe telefon sau laptop.

Citește și: