Trailerul pentru Songbird: filmul despre coronavirus îți arată planeta distrusă

„Virusul SARS-CoV-2 a suferit mutații și lumea se află la al patrulea an de lockdown”, se arată într-un film apocaliptic ce urmează să vină. Tema este, bineînțeles, coronavirus.

„Americanii infectați sunt luați cu forța din casele lor și obligați să stea în lagăre de carantină cunoscute sub numele de Q-Zones, de unde nu există scăpare. Câteva suflete curajoase luptă împotriva forțelor de opresiune”. Noua boală se numește COVID-23.

Actorul KJ Apa („Riverdale”) interpretează în film un tip pe nume Nico, care se pare că este imun la COVID, dar nu la iubire, întrucât „aleargă disperat pe străzile goale din Los Angeles pentru a o salva pe Sara (Sofia Carson, din „Descendants”), care ar putea fi infectată.

Cu siguranță nu va fi ultimul film despre coronavirus

„Este o lume distopică, înfricoșătoare, dar este un film romantic despre doi oameni care vor să fie împreună, dar nu pot”, a declarat regizorul Adam Mason pentru Entertainment Weekly. „Sunt Romeo și Julieta, dar sunt separați de virus”.

Descris ca un „thriller terifiant” și „primul lungmetraj realizat în timpul COVID-19 în Los Angeles și despre pandemia în sine”, filmul îi mai are în rolurile principale pe Bradley Whitford, Demi Moore, Alexandra Daddario, Paul Walter Hauser, Craig Robinson și Peter Stormare. Este produs de Michael Bay și scris de Simon Boyes și Adam Mason, acesta din urmă fiind și regizor.

În iulie, filmul a întâmpinat dificultăți la filmare, de la Screen Actors Guild – Federația Americană a Artiștilor de Televiziune și Radio (SAG-AFTRA) din cauza îngrijorărilor legate de protocoalele de siguranță pentru coronavirus.

La filmarea filmului despre o pandemie în timpul unei pandemii, Mason a spus că limitările stabilite de ghidurile COVID-19 i-au amintit de seturile anterioare la care a lucrat. „În mod normal fac luminile și settingurile singur”, a spus el. „Așadar, sunt obișnuit să fiu foarte aproape de actori și să filmez în acest mod foarte intim, care era perfect nepotrivit filmării în timpul regulilor și reglementărilor”.

Nu există o dată oficială de lansare – s-a spus doar „coming soon”. Probabil ca sfârșitul real al lumii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: