22 ian. 2020 | 08:09

Toate jocurile Half Life, gratuite: când expiră oferta de nerefuzat

ACTUALITATE
Toate jocurile Half Life, gratuite: când expiră oferta de nerefuzat

Jocurile din seria Half Life sunt unele dintre cele mai bune din toate timpurile, iar pentru o perioadă limitată de timp, vei putea intra în posesia lor.

În luna martie a acestui an, după o pauză de mai bine de zece ani, se va lansa un nou joc Half Life. Pentru a celebra acest eveniment important în istoria dezvoltatorilor de la Valve, jocurile anterioare din serie pot fi descărcate și jucate în mod gratuit. Practic, le vei putea asocia librăriei tale virtuale și vor fi ale tale pentru totdeauna.

Oferta Valve este disponibilă prin intermediul platformei Steam și doar pe parcursul următoarelor două luni. Este important de reținut că nici măcar nu trebuie să-ți instalezi jocurile pentru a-ți rămâne ție. Este suficient doar să folosești Steam pentru a le ”cumpăra”.

Tot ce trebuie să faci este să faci este să-ți instalezi sau să rulezi Steam pe Windows, Mac sau Linux. Dacă nu ai aplicația magazinului virtual, o descarci gratuit de aici. Ar trebui ca mecanismul achiziției să funcționeze și pe mobil, dacă te autentifici pe site-ul Steam.

În orice caz, oferta Half Life include primul joc din serie, expansion pack-ul Opposing Force, al doilea joc din serie Half Life 2 și cele două DLC-uri lansate ulterior. Gratuitatea Half Life a fost anunțată de Valve printr-un comunicat de presă și se pare că întregul efort din spate reprezintă o campanie de marketing pentru Half Life: Alyx.

Iminentul titlu disponibil exclusiv în mod VR va include noi aventuri în universul Half Life care se desfășoară înaintea celor din Half Life 2, dar va include numeroase personaje pe care le vei recunoaște din titlurile ulterioare. În funcție de vârsta pe care o ai, cei de la Valve sunt de părere că, înainte de Alyx, ar fi bine să te joci vechile jocuri, pentru a înțelege povestea un pic mai bine. Din acest motiv, toate sunt gratuite până în luna martie.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele