Tesla Model 3 2021, oficială: ar putea fi cea mai bună mașină electrică, ca preț/performanță

Tesla Model 3 2021, oficială: ar putea fi cea mai bună mașină electrică, ca preț/performanță

Dacă ai visat vreodată la o Tesla, dar nu ai făcut încă investiția, ai face bine să aștepți lansarea noii variante de Tesla Model 3 2021. Vine cu modificări importante.

Tesla Model 3 2021 a fost confirmată oficial, iar varianta de top Long Range Dual Motor promite să stea departe de priză pentru 568 de kilometri sau aproximativ 50 de kilometri în plus față de vechiul model. Dacă vrei să vezi și tu despre ce este vorba și ce opțiuni îți pune la dispoziție Tesla, poți accesa configuratorul oficial de pe site-ul producătorului american.

Ca referință, un Tesla Model 3 2021 Long Range costă 46.990 de dolari, iar la această valoare îți oferă o autonomie specificată de 545 de mile sau 568 de kilometri. Versiunea Standard Range Plus rezistă 423 de kilometri departe de priză, în creștere de la 400 de kilometri. Varianta medie dintre cele două menționate mai sus, intitulată Performance, merge 507 kilometri în urma unei încărcări complete a bateriei, cu 26 de kilometri mai mult. Ca o notă de subsol, este important de reținut că aceste valori nu au fost momentan confirmat de o autoritate independentă, EPA în SUA.

Accelerația la toate modelele actualizare a devenit mai rapidă. Model 3 Performance are nevoie de doar 3,1 secunde pentru a ajunge de la 0 la 100 de kilometri pe oră, cu o zecime mai puțin decât înainte.

La capitolul detalii vizuale, Model trei beneficiază de roți de 18 sau 19 inci cu mici modificări. În plus, acum există roți de 20 de inci Überturbine pe versiunea sedan, dacă ți le dorești. De asemenea există posibilitatea alegerii un volan cu un finisaj metalic, unul care ar putea fi încălzit. Tesla îți oferă și o oglindă retrovizoare care micșorează automat lumina, în cazul în care cineva îți bagă faza lungă aproape de spatele tău.

Dacă te încântă Tesla Model Y, versiunea pentru 2021 are de asemenea parte de un upgrade. Versiunea Long Range Dual Motor are acum o autonomie de 515 kilometri în loc de 508 kilometri, în timp ce varianta Performance a făcut saltul de la 468 la 487 kilometri.

Citește și: