Surpriza Samsung pentru românii care au aceste telefoane

Surpriza Samsung pentru românii care au aceste telefoane

Cu doar câteva zile înainte de finalul anului, telefoanele Samsung primesc Android 11. A început de la seria Galaxy S20, dar acum a ajuns și în România One UI 3 pentru seria Galaxy Note 20.

E foarte posibil ca 2020 să fie cel mai bun an pentru Samsung în ceea ce privește modul în care s-a ocupat de actualizări. Telefoanele Galaxy S20 și acum Galaxy Note 20 trec la Android 11 cu interfața One UI 3. În România, actualizarea e disponibilă acum. Alte țări au primit-o deja, de câteva săptămâni.

Actualizarea pentru Samsung Note 20 are peste 2,3 GB, așa că cel mai bine treci pe Wi-Fi daca n-ai suficiente date mobile. Dacă nu ți-a apărut automat, intră în Setări, te duci până la capătul listei la Software Update și dai Download and install. Și ar trebui să găsești acolo.

actualizare samsung note 20 android 11

De ce să treci la Android 11 pe Samsung

Cel puțin în versiunea lansată de Google, Android 11 nu aduce schimbări majore, dar îmbunătește câteva opțiuni importante. Independent de ce-a făcut Google în această versiune, Samsung, prin One UI, aduce schimbări ceva mai importante.

E, înainte de toate, o interfață actualizată, cu setări simplificate, iar căutarea în meniul cu setări a fost îmbunătățită și poate recunoaște sinonime. Totodată, tastatura Samsung a fost actualizată și numărul limbilor suportate ajunge la 370.

Pe zona de foto, Samsung permite o revenire la forma originală a imaginilor după editare. Totodată, nu mai dublează conținutul: odată editată o poză, o poți păstra doar pe aceea. Sigur, există protecție sporită pe partea de confidențialitate. Poți seta ca o aplicație să aibă acces o singură dată la microfon, cameră sau locație pentru o singură dată.

Android 11 are și Nearby Share, o opțiune dezvoltată de Google similară AirDrop de la Apple. Practic, distribuția de fișiere e mai facilă între telefoanele cu Android. Și din 2021, pentru majoritatea telefoanelor cu Android, vom vedea o schimbare și mai mare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: