Supriza Netflix pentru cei care stau acasă: de când poți să vezi Miami Bici

Supriza Netflix pentru cei care stau acasă: de când poți să vezi Miami Bici

Da, Miami Bici vine pe Netflix mai repede decât te-ai fi așteptat.

Miami Bici e cel mai mare succes românesc în cinema din ultimele trei decenii. A strâns, în perioada în care a rulat în cinematografe, peste jumătate de milion de spectatori și probabil că ar fi mers tot așa dacă n-ar fi apărut criza coronavirus.

Acum, însă, se mută pe Netflix. Și apare acolo mai repede decât ai crede. Chiar mai repede decât 5Gang, care e programat pe 27 aprilie. 

Când apare Miami Bici pe Netflix

Miami Bici se va lansa pe Netflix pe 1 aprilie. Și nu e o glumă, așa cum insistă cei de la Netflix.

 

View this post on Instagram

 

Nu știm despre voi, dar noi suntem dezamăgiți că nu așa se fac pătrățelele ☹

A post shared by Netflix Romania (@netflixro) on

Așadar, din 1 aprilie poți vedea pe Netflix Miami Bici. Povestea e una simplă care poate fi încadrată în categoria „American dream”. Doi băieți care n-au de niciunele prin România (lucrează într-o spălătorie auto), prieteni din copilărie după cum o să afli din debutul filmului, se gândesc să plece „pă America” pentru a face bani.

Matei Dima îl interpretează pe Ion (zis și Bilă), iar Codin Maticiuc e Ilie (zis și Piciu). Niște porecle cu care pare că au rămas din copilărie.

Anunțul a fost confirmat și de Codin Maticiuc, unul dintre actorii principali și, în același timp, producător. Deocamdată, însă, va fi disponibil doar în România, dar din luna iunie va fi disponibil și-n alte țări. Deocamdată, nu-s gata traducerile.

 

View this post on Instagram

 

Miami Bici intră pe Netflix Mâine 1 Aprilie (când altcandva putea sa intre Miami Bici pe Netflix?!?) la ora 10.00 filmul nostru intră pe Netflix. * Deocamdată Netflix România căci nu sunt gata toate materialele și traducerile pentru Netflix World. Pentru diaspora sau orice om își dorește sa vadă Miami Bici și NU se află în România va anunț ca cel târziu în cursul lunii iunie acest lucru va fi posibil. Ne mișcăm cât putem de repede. * O parte din mine a murit când am semnat acest deal căci tare îmi doream o relansare în cinematografe pentru că este cumva nedrept ca acest film sa rămână doar cu 552.000 de persoane. Atâți l-au văzut la cinema în doar două săptămâni și o a treia cu amenințarea virusului planand. Am semnat pana la urma cu Netflix și a trebuit să-l scoatem din cinematografe forever și asta doar pentru că nu mai pot sta acasă neputincios. Nu știu ce altceva să fac în perioada asta decât sa vă ofer această comedie. * Dacă reușesc sa vă fac măcar sa zâmbiți în aceste momente grele, în timp ce rămâneți acasă în izolare atunci sunt și eu fericit. As aprecia sa am cele mai multe share uri la aceasta postare. Vreau sa știe toată lumea că mâine, de 1 Aprilie, România poate zâmbi cu Miami Bici. Mulțumesc.

A post shared by Codin Maticiuc (@maticiuc_codin) on