22 apr. 2020 | 10:29

Site-ul pe care îți iei adio de la unul dintre cele mai iubite personaje din Casa de Papel

ENTERTAINMENT
Site-ul pe care îți iei adio de la unul dintre cele mai iubite personaje din Casa de Papel

Dacă n-ai văzut cel mai recent sezon din Casa de Papel – adică sezonul 4 – atunci poate n-ar trebui să citești acest articol pentru că el conține spoilere. Dacă, însă, l-ai văzut, atunci sigur e pentru tine.

Netflix a venit recent cu cel mai recent sezon din Casa de Papel – sezonul 4, care a prins foarte bine mai ales că multă lume stătea acasă. Dacă l-ai văzut, atunci știi că unul dintre cele mai îndrăgite personaje moare într-una dintre scene.

E vorba despre Nairobi.

Iar producătorii serialului au decis să-i facă acesteia un site special.

Site-ul de pe care îți iei adio de la Nairobi din Casa de Papel

Netflix a lansat acest site tocmai pentru ca fanii din toată lumea își pot lua la revedere de la Nairobi, personajul extrem de îndrăgit din La Casa de Papel. Tot ce trebuie să faci e să intri acolo și să-i lași un mesaj.

Site-ul îl găsești AICI.

S-au strâns deja câteva sute de mesaje, iar unele dintre ele sunt chiar emoționante.

Netflix a dat lovitura cu cel de-al patrulea sezon al producției Casa de Papel. Acesta a debutat pe 3 aprilie, iar vizionările sunt unele record. La Casa de Papel a avut premiera pe Netflix pe 3 aprilie și după o săptămână au început să vină datele referitoare la câți oameni l-au vizionat. Netflix nu a comunicat nimic oficial, deocamdată, dar o firmă de consultață a venit cu propriul raport.

Astfel, premiera celui mai recent sezon din Casa de Papel – Money Heist, cum se numește în limba engleză – a fost cea mai vizionată din lume. A întrecut alte producții de succes precum Game of Thrones, Westworld și The Walking Dead.

Dacă te-ai uitat la sezonul 4, atunci ai observat că la finalul celor opt episoade ai pregătită și o surpriză din partea producătorilor. E vorba de un mini-documentar, de aproape o oră în care ți se explică ce a stat la baza acestui fenomen și prin ce au trecut producătorii și actorii la filmări. Mulți ar spune că acest mini-documentar este chiar mai tare decât acțiunea din cele 8 noi episoade.