Îndrăgitul site de larg consum pentru adulți îți arată ce face România cât e izolată în casă

Îndrăgitul site de larg consum pentru adulți îți arată ce face România cât e izolată în casă

În lume a fost și bucurie în aceste vremuri tulburi. Unul dintre motive a venit pe 24 martie cu un anunț special: mult stimatul site pentru adulți oferă acces premium pentru toată lumea. Scopul? Oprirea transmiterii virusului. Astfel, dacă tot ești în casă, de ce nu? Așa avem și niște statistici interesante despre România.

Site-ul a decis ca utilizatorii din întreaga lume să poată accesa gratis conținutul premium. Timp de o lună, până pe 23 aprilie, ești liber să te bucuri de, poate, a doua cea mai populară platformă de conținut video de relaxare. Doar evită binging watchingul.

Pe 25 martie, site-ul a comunicat câteva statistici deosebite. Deloc surprinzător, anunțul că accesul premium e deschis tuturor a dus la o creștere cu 18,5% a traficului (față de-o perioadă obișnuită). În România, creșterea a fost de 10,1%.

Trafic site adulti romania (1)

La orele mici ale zilei se înregistrează cel mai mare trafic

Ziua de 24 martie a adus o creștere considerabilă de trafic pentru ambele genuri. Atât bărbații, cât și femeile au migrat către platformă – probabil din curiozitate să vadă ce-i cu abonamentul premium.

Trafic site adulti romania (3)

Există o creștere înfloritoare, asta e cert. Doar că România nu figurează în statistici prin creșterea traficului din partea femeilor, în comparație cu alte țări.

Trafic site adulti romania (5)

Explicația aici ar putea fi una destul de tristă. Femeile, deși ar avea tot dreptul să se bucure de minunatul conținut premium și de toate facilitățile platformei, sunt mai degrabă împinse spre treburi casnice, mai ales dacă sunt căsătorite sau au și copii.

Trafic site adulti romania (2)

În fine, poate că nu-i deloc o surpriză, dar orele mici ale zilei sunt cele mai populare pentru consum. Astfel, bărbații preferă să acceseze bogata ofertă de videouri între 4 și 5 dimineața. Femeile preferă undeva între 2 și 3 dimineața, după cum vezi din graficul de mai sus. Totodată, e interesant să vezi cum, la prânz, bărbații iau o mică pauză. La fel, profită de nițică relaxare între 15 și 16 spre ora 17 în amiază. Datele complete sunt pe site.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: