Cel mai mare site cu „nimic” spune că și în 2019 Rocco Siffredi se ține tare

Cel mai mare site cu „nimic” spune că și în 2019 Rocco Siffredi se ține tare

La final de an e mare înghesuială pentru toți să facă bilanțuri. Se întâmplă asta și în industria conținutului video pentru adulți, iar cel mai cunoscut site de tipul acesta nu dezamăgește.

În 2019, au fost 42 de miliarde de vizite pe site, cu 115 milioane de vizite pe zi. Vizitatorii au realizat 39 de miliarde de căutări, iar de-a lungul anului au fost încărcate 6,83 de milioane de clipuri. Ca idee, au fost generate 1,36 milioane ore de conținut nou.

Dacă ți-ai pune mintea să vezi tot ce are acest site, ți-ar lua 169 de ani. Practic, începi în 1850 și încă nu termini până în 2019.

reclama site nimic
De ce i-am zis site cu „nimic”

În ceea ce privește latura socială a acestui site, au fost generate peste 70 de milioane de mesaje – între utilizatori -, peste 11,5 milioane de comentarii la videouri și cele mai populare cuvinte alese au fost: bun, ador, îmi place, sexy, drăguț, în regulă.

Cele mai apreciate categorii pe acest site dedicat adulților

Îndrăgita categorie amateur e pe primul loc, cu o deosebită mențiune pentru alien pe locul doi. Pe trei, fără mari surprize, se plasează POV, iar Belle Delphine intră pe un confortabil loc patru, suficient pentru cosplay să închidă acest top 5. Pe șase este ceea ce preferă și românii: mature, în timp ce bisexual s-a clasat pe un surprinzător loc șapte, iar Apex Legends și-a făcut loc pe opt. ASMR, mult iubita și stimata categorie cu videouri la care doar sunetul contează, e pe nouă, în timp ce femdom închide top 10.

Respectata Mia Khalifa, deși nu mai activează în industrie de ani buni, s-a pus pe locul doi. A fost detronată de mai apreciata Lana Rhoades.

Jordi El Nino Polla și Alex Adams, în ordinea intrării în top, domină clasamentul bărbaților. Rocco Siffredi, actorul fără vârstă și legenda fără moarte, se odihnește la mijlocul clasamentului dedicat bărbaților. Per total, între toate vedetele, e pe locul 130.

top actori
Clasament mixt cu actori și actrițe

În top 20 de țări, contrar credinței populare că în România nu se face nimic decât se freacă menta, țara noastră nu figurează. Clasamentul e deschis, deloc surprinzător, de Statele Unite ale Americii, completat de Japonia, urmată de Marea Britanie, Canada și Franța. Ultimele trei țări sunt Rusia, Argentina și Suedia.

cautari pe tari categorii
Categorii în funcție de țară

În închiderea acestui rezumat îți mai spun doar că miezul nopții e cel mai utilizat tronson, iar noaptea de duminică e cel mai popular moment. Sunt multe, dar destule.

categorii populare in functie de varsta