Și-a trimis câinele la cumpărături cât stă în carantină: cum și-a îndeplinit ”misiunea”

Și-a trimis câinele la cumpărături cât stă în carantină: cum și-a îndeplinit ”misiunea”

Pe perioada pandemiei, oamenii ajung să fie din ce în ce mai inventivi pentru a procura ceea ce au nevoie. Puțini sunt însă la fel de originali ca un tânăr proprietar de chihuahua.

În orice alte condiții, această perioadă din an ar fi dat startul grătarelor și plimbărilor în diverse locații exotice. Din păcate, cel puțin în viitorul apropiat, acele activități reprezintă o imposibilitate. Ca urmare, dacă tot stai în casă, ai timp să te gândești la soluții pentru problemele care te frământă.

Destul de sus pe această listă a nevoilor se află achizițiile alimentare, fie ele și de niște mofturi, precum chipsuri sau nachos. Acesta a fost cazul unui mexican care a decis să respecte regulile carantinei în cel mai ciudat mod cu putință. Și-a trimis câinele cumpărături.

Imaginile cu animalul trimis în misiune au devenit virale, în contextul în care niciun proprietar de magazin nu se aștepta să-i intre pe ușă un câine de rasă cu o scrisoare sub zgardă și câțiva bani. Proprietarul câinelul, în schimb, vroia o pună de Cheetos.

caine shopping

Antonio Munoz este proprietarul câinelui de tip chihuahua iar gestul un pic ciudat a avut loc în a treia zi de izolare. Câinele trimis în misiune cu 20 de dolari și instrucțiuni pe hârtie nu a parcurs o distanță foarte lungă, fiind nevoit doar să treacă strada până la magazin. Probabil a pacurs însă această distanță de foarte multe ori.

”Bună, domnule vânzător. Te rog să-i vinzi câinelui meu niște Cheetos, cei portocalii, nu roșii, sunt prea iuți. Are 20 de dolari prinși în zgardă. Avertisment: Mușcă dacă nu este tratată corect. Vecinul tău de peste drum.”, scria pe foaie de hârtie agățată de zgarda câinelui.

Animalul a îndeplinit sarcina cu brio, chiar dacă părea destul de confuz la început. Numele câinelui este Chokis și, datorită modului eficient în care și-a făcut treaba, a mai fost trimis de mai multe ori la cumpărături.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: