Serviciul de la Google de care aveai nevoie e acum gratuit. Cum îl obții

Serviciul de la Google de care aveai nevoie e acum gratuit. Cum îl obții

Există mai multe servicii VPN pe care le poți utiliza pentru a-ți proteja confidențialitatea cu o conexiune de internet sigură, iar acum Google are propriul său VPN. Și e gratuit în anumite condiții.

Teoretic, Google oferea deja VPN, însă doar pentru abonații Google Fi de pe smartphone-urile Android.

Acum, compania anunță că va lansa gratuit un VPN pentru Android către orice abonat din SUA la serviciul de stocare în cloud Google One, care a optat pentru abonamentul de 2 TB. Serviciul va fi extins atât pentru alte țări, cât și pentru utilizatorii iOS, Windows și Mac “în următoarele luni”.

Mai multă siguranță, dar nu chiar gratuit

Potrivit Google, VPN-ul va fi stratul suplimentar de protecție online pentru telefonul tău Android și metoda de a te asigura că datele tale sunt în siguranță.

Utilizatorii eligibili Google One pot activa VPN-ul de pe telefoanele lor printr-o simplă atingere. Google a evidențiat problema legată de rețelele WiFi publice și de rețelele nesecurizate care pun în pericol confidențialitatea utilizatorilor.

“Încorporăm deja securitate avansată în toate produsele noastre, iar VPN extinde acea securitate pentru a cripta tot traficul online al telefonului dvs., indiferent de aplicația sau browserul pe care îl utilizați. VPN este încorporat în aplicația Google One, deci cu doar cu o singură atingere, puteți ști sigur că conexiunea dvs. este în siguranță împotriva hackerilor”, a remarcat Google.

Abonamentele plătite aduc, de asemenea, beneficii suplimentare ale partajării planului de abonament cu până la cinci membri suplimentari din cadrul familiei, asistență directă pentru clienți de la Google și credite Google Play. De asemenea, pot activa VPN-ul pe propriile dispozitive fără costuri suplimentare.

Ca să poți beneficia de securitate suplimentară, prin VPN-ul de la Google, trebuie să faci parte din planul Google One de 2 TB, care costă 9,99 dolari pe lună sau 99 dolari pe an, deci nu este tocmai un VPN gratuit.

vpn google

Un nou VPN este poate cel mai recent mod prin care Google încearcă să-și îndulcească oferta de stocare în cloud. În august, compania a anunțat că va începe să facă backup gratuit pentru telefoanele iOS sau Android. De asemenea, în 2018 a redus considerabil prețurile sale.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: