Serialul care ți-a marcat adolescența ar putea fi readus la viață de HBO

Serialul care ți-a marcat adolescența ar putea fi readus la viață de HBO

Friends și Seinfeld sunt serialele care, probabil, ți-au marcat adolescența și, după cum ar spune unii, au pus bazele comediei pe TV. HBO n-a uitat asta.

HBO Max a început deja campania de promovare pentru noua platformă ce va fi lansată în luna mai. Va fi, practic, un nou serviciu de streaming care să reunească platformele deja existente precum HBO Go și HBO Now. Iar în spatele noului serviciu se află chiar gigantul Warner Bros.

Printre tacticile de marketing se numără, așa cum ai mai văzut și la alții, cooptarea unor nume importante din piață. Sau înțelegeri bazate pe producții care au definit industria la un moment.

Ei bine, despre o reuniune Friends se vorbește de multă vreme. HBO pare să fi reușit ceea ce așteaptă fanii din lumea întreagă.

Noi episoade Friends, pe HBO Max?

Nu chiar, deși dacă ești fan Friends nu vei fi deloc dezamăgit. Potrivit unor surse citate de Wall Street Journal, cei șase actori din Friends ar fi ajuns la o înțelegere cu Warner Bros pentru o reuniune. Dar, cum spuneam, nu e vorba despre un nou episod sau episoade. Ci, mai degrabă despre un proiect special.

Se pare că Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matt LeBlanc și Matthew Perry  au acceptat, fiecare, în jur de 3-4 milioane de dolari pentru a apărea în acest proiect special. Oferta inițială era de un milion de dolari fiecare, care, însă, ar fi fost refuzată.

De asemenea, în proiect ar fi implicați și creatorii serialului – Marta Kaufmann și David Crane. Speculațiile legate de reuniunea actorilor din Friends n-au fost puține în ultima vreme. Recent, Matthew Perry (Chandler) scria pe Twitter: “Big news coming” – dând de înțelesc că vor urma niște anunțuri importante.

De asemenea, prin octombrie, prima poză de pe contul lui Jennifer Aniston a fost una în care apărea alături de colegii săi din serial.

O reuniune a actorilor din Friends e așteptată de fanii din lumea întreagă. Și se pare că HBO Max și-ar fi securizat acest succes.