Selly nu mai e „rege” pe YouTube: topul celor mai vizionate conturi din România

Selly nu mai e rege pe YouTube: topul celor mai vizionate conturi din România

Cei de la SocialBlade au venit cu topul anual al conturilor de YouTube din România. Un top care oferă surprize, iar Selly e una dintre ele.

YouTube a devenit raiul influencerilor la nivel mondial, cam cum e și Instagram. Și e valabil și-n România, unde cele mai urmărite conturi sunt cele ale muzicienilor, vloggerilor și gamerilor. Sunt trei categorii, cele mai urmărite din România în funcție de numărul de abonați.

Recordul de abonați e la un canal românesc, dar care nu este în limba română, potrivit Pagina de Media care citează statisticile SocialBlade. O altă surpriză ar fi că Selly nu mai conduce topul în categoria celor mai urmărite canale în domeniul vloggerilor.

Selly, detronat pe YouTube. Cine conduce topul

Cel mai urmărit canal românesc e „Be Inspired”, dar videourile sunt în limba engleză. E vorba de un cont motivațional cu 6,3 milioane de abonați, fondat în 2015.

La categoria muzică, Inna are cei mai mulți abonați: aproximativ 5,7 milioane de abonați. În top 10 se mai regăsesc și marile case de discuri – Cat Music, Roton și MediaPro. În topul primelor 10 canale de YouTube din România se află, pe lângă casele mari de discuri, și cântecele și desenele animate, dar și manelele.

NEK Music TV, unde se încarcă melodiile celor mai cunoscuți maneliști, e pe locul 8, cu trei milioane de abonați și peste 1.000 de videoclipuri încărcate.

Supriza vine, însă, atunci când vine vorba de topul vloggerilor. Selly nu mai este pe primul loc ca anul trecut. A fost întrecut de contul Izabeloi, care are nu mai puțin de 2,7 milioane de abonați. Noaptea Târziu sau Bianca Adam (Tequila) sunt și ei în top 10, dar Mikey Hash si Ilie’s Vlogs au coborât față de anul trecut.

Și canalele pasionaților de gaming adună milioane de abonați. Pe primul loc e IULITMx, care are 3,3 milioane de abonați și peste 5.500 de clipuri încărcate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: