Se întâmplă în toate magazinele Lidl: anunțul care vizează toți clienții

Se întâmplă în toate magazinele Lidl: anunțul care vizează toți clienții

Lidl are câteva surprize deosebite pentru toți clienții din România. Sunt disponibile în această săptămână, dar în special pe 22 octombrie în toate magazinele din țară.

Joia, Lidl pregătește câteva oferte speciale de care poți profita în magazine. În urmă cu o săptămână era vorba de produse tipic americane. Acum vorbim de produse în stil italian, dar și de alte produse speciale.

Pe 22 octombrie, retailerul Lidl a anunțat că are în magazine medalion de vițel la 23 de lei, șnitel din piept de curcan la 8 lei, dar și lapte bătut la 2,8 lei. Există și pizza bolognese marca Deliziosa de la Alfredo la prețul de 15 lei, dar și măsline negre cu sâmburi la 3 lei cutia.

Când vine vorba de haine, are geacă Parka pentru bărbați la 139 de lei, hanorac bărbați la 55 de lei, dar și indispensabili pentru bărbați la 30 de lei. Iar pentru femei are cardigan la 60 de lei, cizme îmblănite la 50 de lei, dar și jeggings la 40 de lei.

Gusturile din Italia vin la Lidl în săptămâna asta

Cel mai interesat ai putea fi de produsele specifice Italiei disponibile la Lidl. Ai, de exemplu, amestec de fructe de mare la 17 lei, scoici și midii în sos la 13 lei, dar și pizza în stil italian la 10 lei. Totodată, n-ar trebui să ratezi oferta la Prosciutto di Parma la 10,5 lei și cârnați Luganega la 12 lei. Există și mortadella cu fistic la 15 lei, dar și mozzarella de bivoliță la 28 de lei. Există însă și brânză pecorino Toscano la 28 de lei.

Ai catalogul complet Lidl aici, ca să vezi ce-i mai bun pe gustul tău.

În cazul în care băuturile tipice Italiei te încântă, există Inzolia vin alb sec la 10 lei, vin spumant dulce la 25 de lei, dar și lichior cremă la 22 de lei. Iar acum ai un preț excelent de 7 lei la băutură răcoritoare cu rol aperitiv. În fine, Sambuca e la 25 de lei în actuala ofertă la Lidl.

Citește și:
Etichete: