Samsung S20 mai vine cu o surpriză de care aflăm abia acum

Samsung S20 mai vine cu o surpriză de care aflăm abia acum

Samsung S20 va fi prezentat pe 11 februarie. Până atunci, Google ar avea ceva de prezentat la evenimentul Samsung.

Samsung Galaxy S20 reprezintă cea mai ambițioasă serie de până acum a companiei. Telefoanele au camere foto mai bune, baterii mai mari ca niciodată și vor fi trei modele, toate premium, eventual cu modem 5G pentru fiecare. Google, prin contul de Twitter Android, a spus că va mai fi o veste extraordinară. N-a dat mai multe informații.

Poți presupune că e vorba de orice. De la o ediție Android pur pentru Samsung S20 până la un pachet de aplicații și servicii pentru telefoanele Samsung. Totodată, poate fi vorba de platforma de streaming de jocuri video Stadia de la Google. Dat fiind însă că are legătură cu Android, e foarte probabil ca anunțul să aibă legătură doar cu sistemul de operare.

Samsung S20 Ultra, telefonul cu cea mai bună cameră

Samsung S20 Ultra va fi primul telefon al companiei care să aibă o cameră foto de 108 megapixeli. La ce ar folosi atâția pixeli? Ca să combine nouă dintre ei într-unul singur. Astfel, ți-ar rezulta poze de circa 12 MP. Deloc surprinzător, acesta va fi și cel mai scump telefon din serie.

Când vine vorba de preț, România nu va fi o excepție pe harta Samsung S20. Astfel, nu te poți aștepta la prețuri mai mici decât în alte țări europene. Cu toate cifrele oficiale și neoficiale, am ajuns la niște valori cât de cât apropiate de ce s-a întâmplat în 2019.

  • S20: 4.300 lei
  • S20 Plus: 4.800 lei
  • S20 Ultra: 6.500 lei

Evenimentul de prezentare va fi pe 11 februarie. Telefonul ar ajunge oficial în magazine pe 6 martie, după o perioadă de precomenzi. Și la precomandă ar fi oferit telefonul la pachet cu căștile wireless Galaxy Buds Plus.

Citește și: