S-au ”combinat” în pandemie: cum i-a ajutat drona, de la distanță

S-au ”combinat” în pandemie: cum i-a ajutat drona, de la distanță

În această perioadă în care am fost nevoiți cu toții să stăm acasă și să respectăm reguli de distanțare socială, între doi tineri care nu s-au văzut niciodată de aproape s-a înfiripat o relație.

Pe timp de criză, când nimeni nu are voie să iasă din casă fără un motiv serios, oamenii au devenit din ce în ce mai creativi când vine vorba de relații. Mulți petrec foarte mult timp online și încearcă să socializeze cu prieteni pe care nu i-au mai văzut de mult timp. Alții stau pe teresă sau balcon și se bucură de lumea înconjurătoare în acest fel.

Cel mai creativ a fost însă Jeremy Cohen din Brooklyn, New York. Tânărul din imaginile alăturate a dezvoltat o fascinație pentru o domnișoară dintr-un bloc din apropiere. Aflată și ea în izolare, tânăra a început într-o zi să danseze pe clădirea în care locuia.

relatie pandemie

Fascinat de mișcările tinerei, Jeremy s-a gândit că ar fi păcat să nu facă un efort pentru a o cunoaște mai bine. În acest scomp, și-a pornit drona, și-a scris numărul de telefon pe o foaie de hârtie și a trimis-o în misiune. A rămas la latitudinea domnișoarei să ia sau nu legătura cu el. Din fericire, se pare că gestul un pic extrem al băiatului a funcționat.

”Mi-am luat scotch-ul, un pix, drona și o bucată de hârtie. După aia, mi-am scris numărul de telefon și l-am lipit de dronă. Flirtatul este terifiant pentru mine, în mod normal, dar pentru că am fost în carantină câteva săptămâni în apartament, strigam după interacțiune socială.”, a explicat băiatul a cărui poveste a devenit virală.

Numele fetei este Tori și, după doar câteva zile de mesaje, a acceptat să ia cina împreună. De văzut față în față nu se vor vedea prea curând, dar prin intermediul aplicațiilor de videoconferință, vor mânca de multe ori împreună, printr-un ecran.

relatie pandemie lipeala

as

 

 

View this post on Instagram

 

Quarantine Cutie, part 2. Her name is Tori (@toricigs) and she’s cute and kind ?

A post shared by JEREMY COHEN (@jermcohen) on

Citește și: