Revolut, decizie importantă pentru toți clienții din România: cum primești salariul direct în acel cont

Revolut, decizie importantă pentru toți clienții din România: cum primești salariul direct în acel cont

Revolut vine cu o lansare importantă pentru clienții din România, în cadrul unui parteneriat cu Libra Internet Bank.

Revolul va lansa și-n România conturi curente locale pentru clienţii de aici. Compania susține că, între altele, îți vei putea primi salariul direct în contul tău Revolut și-ți poți planifica toate finanțele și tranzacțiile direct din aplicație. Totul devine posibil de la finalul acestei săptămâni.

Practic, vei putea încasa bani în RON din orice cont local şi vei putea alimenta contul Revolut prin transfer bancar, simplu şi rapid, fără comisioane ascunse.

“IBAN-urile locale sunt una dintre dintre cele mai cerute funcţionalităţi pe piaţa locală, având în vedere faptul că încă vedem discriminare a IBAN-urilor în România, iar băncile tradiţionale nu permit clienţilor să efectueze tranzacţii transfrontaliere în RON. Ne bucurăm să anunţăm că, fiecare utilizator Revolut din România va beneficia de propriul cont local, disponibil direct în aplicaţie, de la finalul acestei săptămâni. Le oferim astfel utilizatorilor noştri din România o experienţă cu adevărat locală, însă la standarde globale. Revolut poate deveni astfel contul principal pentru utilizatorii români, aceştia având la dispoziţie o modalitate mai bună, mai rapidă şi mai convenabilă de a-şi gestiona întreaga viaţă financiară, direct din aplicaţie”, a declarat Irina Nicoleta Scarlat, Global Head of Growth la Revolut

Revolut, prezență și mai puternică pe piața din România

Revolut a decis să-și pună în practică proiectul printr-un parteneriat cu Libra Bank.

“Libra Internet Bank este în prezent cea mai activă bancă românească în zona fintech-urilor. Ne bucurăm că Revolut, unul dintre marii jucători internaţionali din domeniu, alege să lucreze cu noi pentru furnizarea de soluţii către clienţii lor din România. Deţinem toate atuurile pentru ca aceste parteneriate să funcţioneze ca un adevărat vector de creştere şi inovaţie, atat pentru partenerii noştri, cât şi pentru noi”, a declarat Emil Bituleanu, Director General al Libra Internet Bank.

De la venirea Revolut în România, peste 1.25 milioane de români şi-au deschis un cont în aplicație în ultimii doi ani şi jumătate. Volumul total al tranzacțiilor a depăşit 6 miliarde de euro. Mai mult, prin intermediul puşculiţelor digitale “Vaults”, românii au strâns peste 40 de milioane de lei din mărunţişul rămas după fiecare tranzacţie, contribuţii individuale sau plăţi recurente, anunță compania de tip fintech.

Citește și: