Poți să-ți transformi corpul cu aceste tratamente futuriste de wellness

Poți să-ți transformi corpul cu aceste tratamente futuriste de wellness

Căutarea longevității primește o abordare științifică din partea unor clinici de ultimă generație din întreaga lume, care oferă o gamă largă de tratamente cel puțin curioase care promit îmbunătățiri ale întregului corp pentru oameni.

Aceste centre de bunăstare merg mult mai departe decât spa-urile convenționale, reunind tehnologia, medicina și știința pentru a spori durata de viață.

BelleCell, Londra

BelleCell din districtul Mayfair din Londra definește tratamentele sale ca fiind susținute de “wellness molecular”.

bellecell

Unele dintre cele mai extreme proceduri ale sale includ picături intravenoase care alimentează cocktailuri anti-îmbătrânire cu substanțe nutritive și antioxidanți direct în fluxul sanguin.

Pe lângă acestea, există și tratamente faciale de lifting al celulelor stem care implică o “piesă de mână” cu frecvență radio care este masată pe suprafața feței.

De asemenea, oferă experiențe de realitate virtuală, testarea microbiomului și scaune de masaj cu gravitație zero.

Upgrade Labs, Los Angeles

Dezvoltat de Dave Asprey – același tip care a inventat cafeaua Bulletproof –, Upgrade Labs se află în incinta hotelului Beverly Hilton din LA.

Este prima “instalație de modernizare umană biohacking”.

upgrade labs

Centrul oferă 15 tratamente de înaltă tehnologie, cum ar fi crioterapia, unde poți petrece până la trei minute într-o cameră rece de -140° C.

Există, de asemenea, o saună cu ozon care te pune într-un cocon ca o păstaie cu o mască de față care te hrănește cu O3 pur pentru a obține “hiperoxigenare”.

Clinique La Prairie, Elveția

Programul Revitalization Premium al Clinique La Prairie pretinde că oferă cel mai avansat tratament anti-îmbătrânire și longevitate din lume – și, probabil, cel mai scump.

Costă 40.200 franci elvețieni, adică aproximativ 37.321 € și durează șapte zile și șase nopți, dar sigur, ai cazarea și masa incluse.

clinique la prairie

Tratamentele prescrise se bazează pe “știința de întinerire folosind terapia celulară” și testarea ADN pentru un diagnostic extrem de personalizat.

Acum, desigur, poate până ajungem să dispunem de astfel de sume sau până când vom avea posibilitatea de a călători pentru a beneficia de serviciile acestor centre wellness, vom fi ajuns să avem definitivat tratamentul anti-îmbătrânire prin inversarea procesului celular.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: