Platformă românească de programări: servicii gratuite pentru astfel de clinici medicale

Platformă românească de programări: servicii gratuite pentru astfel de clinici medicale

O platformă românească de administrare și gestionare a programărilor, dar și a întregii afaceri, pune la dispoziția clinicilor medicale abonamente gratuite.

Ziora este o platformă folosită în general de saloanele de înfrumusețare, wellness, în domeniul sănătății, și în service-uri auto. Această platformă va oferi abonament gratuit timp de trei luni clinicilor medicale care realizează teste pentru determinarea infecției cu Covid-19.

Astfel, clienții persoane fizice se pot programa online, rapid fără să mai aștepte timp îndelungat în call center.

Acces gratuit pentru servicii de programare

Clinicile medicale vor putea beneficia de accesul gratuit în platformă începând cu 1 decembrie.

Accesul gratuit este oferit pentru toate tipurile de teste și analize oferite de clinicile medicale, însă este condiționat de oferirea de teste pentru detecția virusului SARS-CoV-2, care determină infecția cu coronavirus.

Utilizarea aplicației va fi complet gratuită pentru pacienți, însă pentru clinici ce pentru clinici și cabinete medicale abonamentul este fără plată timp de trei luni.

“Programările telefonice nu doar că necesită foarte mult timp de așteptare din partea pacienților, dar pun și o presiune foarte mare pe call centerele clinicilor. Sperăm că prin această inițiativă să venim în ajutorul cabinetelor, dar și al pacienților”, afirmă Marius Chiriță, cofondator al Ziora Business IT, compania care a dezvoltat aplicația Ziora.

În 2020 au fost efectuate aproximativ 250.000 de programări

Printre caracteristicile oferite de aplicație se numără: programare online, comunicare directă între furnizori și clienți, programarea mai multor servicii din cadrul aceluiași abonament, reminder prin SMS, gestiune atât a personalului cât și a produselor, notificare pentru evenimente importante, vânzare de produse atât direct din aplicație cât și din salon.

Înainte de data programării, Ziora trimite clienților tăi un SMS sau un email în care le sunt reamintite datele programării. În cazul în care clientul anulează programarea, în agendă se eliberează automat intervalul rezervat pentru a se putea crea o nouă programare.

Anul trecut au fost realizate peste 200.000 de programări în aplicație, iar pentru anul acesta antreprenorii estimează în jurul a 250.000. Peste 90% dintre clienții platformei Ziora își reînnoiesc abonamentul.

Aplicația este disponibilă în Magazin Play (pentru dispozitivele Android). Ziora este recomandată pentru utilizarea în versiunea desktop, ca un soft de recepție, datorită complexității ei.

Ziora este o soluție lansată în 2016 de către Marius Chiriță, Irinel Bîrsan și Cătălin Bălinișteanu. Anul acesta s-au alăturat businessului Silviu Chiriță și Lucian Rotar, antreprenor în serie și investitor din comunitatea TechAngels, cu peste 20 de ani de experiență în domeniul IT&C, atât în țară cât și în străinătate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: