Online, cu un an mai devreme: când se lansează cea mai scumpă producție cumpărată de Disney

Online, cu un an mai devreme: când se lansează cea mai scumpă producție cumpărată de Disney

Disney continuă valul de investiții în propriul serviciu de streaming cu o lansare care ar fi trebui să aibă loc la finele anului viitor, în cinematografe.

În ultimele luni, cei de la Disney au arătat că sunt cât se poate de interesați să investească bani în Disney+. Pe lângă faptul că platforma cu pricina a ajuns să fie accesată în mai multe colțuri ale lumii, conținutul pe care îl oferă este unul din ce în ce mai special.

La modul în care se lansează producții pe Netflix, ai crede că este imposibil să mai concureze cineva cu cel mai îndrăgit serviciu de streaming. Disney+ merge însă pe niște nișe mai mult sau mai puțin particulare și o face spectaculos. Indiferent dacă l-au piratat sau nu, numărul celor care au văzut The Mandalorian este incredibil, iar acel show ilustrează perfect investițiile semnificative pe care compania americană le face în producții pentru mediul online.

Următoarea premieră importantă de pe Disney+ este Hamilton, cel mai apreciat muzical din secolul 21. Lansat în 2015 pe Broadway, show creat de Lin Manuel Miranda a luat orice premiu specific industriei teatrale și nu numai, trei premii Tony, un Grammy, două premii Laurence Olivier și nu numai.

Deși s-ar putea să ți se pară ciudat să te entuziasmezi la un muzical, clipul de mai jos cu piesă din prima parte a spectacolului, interpretată la Casa Albă, te ajută să înțelegi un pic mai bine de ce s-au îngrămădit oamenii să-l vadă în SUA și au plătit sume exorbitante.

Cu distribuția originală, a fost filmat în 2016, dar lansarea ar fi urmat să aibă loc în cinematografe în 2021. Cei de la Disney au plătit însă 75 milioane de dolari pentru a achiziționa drepturile de distribuție și a-l pune online, fără să mai ajungă la cinema. Premiera înregistrării piesei de teatru Hamilton va avea loc pe 3 iulie pe Disney+.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: