Noua opțiune de la Netflix care-ți va face navigarea mai ușoară

Noua opțiune de la Netflix care-ți va face navigarea mai ușoară

Netflix are o platformă extrem de intuitivă și navigarea se poate face extrem de ușor. Numai că ține câteva funcții pe care unii utilizatori le pot găsi enervante. Acum, compania a anunțat că va fi mai receptivă și le va oferi utilizatorilor o mai mare putere de personalizare după bunul plac.

Netflix e platforma care a beneficiat din plin de această perioadă de pandemie. A adunat și mai mulți utilizatori, a reușit să-și treacă în portofoliu producții mari și a reprezentat soluția pentru multe persoane cărora li s-a cerut să stea acasă și să evite deplasările.

Acum, serviciul de streaming încearcă să învețe din mers. A anunțat că le permite utilizatorilor să-și personalizeze coloana „continue watching„, adică lista de filme sau seriale pe care le-ai văzut sau le-ai oprit la un moment dat și la care Netflix îți dă ocazia să te întorci rapid.

Opțiunea Netflix e pentru tine, dacă nu vrei să te întorci la un film/serial

Să ziceam că ai început un film, dar l-ai abandonat după o jumătate de oră pentru că ți-a dat seama că nu e pentru tine. La următoarea navigare în meniu, va fi primul titlu pentru care Netflix îți va permite să continui vizionarea. La fel se întâmplă și cu un serial. Nu trebuie să ții minte la ce episod ai rămas, pentru că platforma te duce automat mai departe.

Numai că poate ai abandonat filmul/serialul pentru că nu te-a prins. Atunci nu mai vrei să te întorci la el și totuși Netflix ți-l arată printre primele în coloana „continuă vizionarea”.

Ei bine, atunci noua opțiune e fix pentru tine. Pentru că Netflix îți permite acum să elimini din lista de „continuă vizionarea” exact acele filme pe care nu vrei să le mai vezi acolo.  Pașii sunt simpli. În funcție de dispozitivul pe care te uiți, poți da click pe un film sau serial, iar Netflix te întreabă dacă vrei să-l elimini din listă.

Răspunzi afirmativ și cam asta e.

Funcția e disponibilă deja pe dispozitivele Android și va veni și pe iOS pe 29 iunie, scrie The Verge.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: