15 dec. 2020 | 15:54

Netflix te ajută să te calmezi cu această serie triplă de meditație

ACTUALITATE
Netflix te ajută să te calmezi cu această serie triplă de meditație

Aplicațiile de meditație și serviciile de streaming au crescut în ultima perioadă, întrucât oamenii au fost blocați în case și stresați în timpul pandemiei. Iar efectele se simt și acum, chiar dacă deja ne-am obișnuit cu situația globală.

Dacă aplicațiile de streaming și de meditație au putut observa ambele o creștere, următorul pas logic a fost ca aplicațiile de meditație să lanseze emisiuni pe aplicațiile de streaming.

Una dintre aceste aplicații de meditații, Calm, a lansat A World of Calm pe HBO Max în octombrie, iar Headspace tocmai a anunțat un acord cu Netflix pentru o serie triplă care va începe luna viitoare cu Headspace Guide to Meditation.

Din ianuarie, poți învăța să te calmezi cu Headspace

Prima serie de opt episoade va fi lansată pe Netflix la 1 ianuarie și va oferi meditații ghidate. Părțile a doua, Headspace Guide to Sleep, și a treia, care va consta într-o experiență interactivă, vor veni fi lansate târziu în decursul anului 2021.

În pandemie, ajutarea oamenilor să-și relaxeze mintea a fost o afacere de proporții, înregistrându-se creșteri considerabile ale descărcărilor pentru aplicații de meditație precum Calm și Headspace.

Seria Calm prezintă episoade „concepute pentru a-ți transforma sentimentele prin muzică încântătoare, narațiuni concepute științific și imagini uluitoare”, cu voci ale celebrităților precum Mahershala Ali, Idris Elba, Keanu Reeves, Nicole Kidman și Kate Winslet.

Seria Headspace va fi formată din sesiuni de 20 de minute, cu vocea lui Andy Puddicombe, cofondator Headspace și fost călugăr budist, care îi ghidează pe ascultători prin diferite tehnici de atenție pentru a se concentra pe lucruri precum somnul și stresul, acompaniată de animații și muzică.

Headspace și-a făcut conținutul gratuit pentru o varietate de audiențe în timpul pandemiei, oferind conținut de abonament premium furnizorilor de servicii medicale și o pagină de destinație pentru newyorkezi.

Seria Headspace va fi subtitrat și dublat în 30 de limbi.