Netflix oferă un abonament „nemuritor”: cine se califică pentru așa ceva?

Netflix oferă un abonament „nemuritor”: cine se califică pentru așa ceva?

Netflix oferă un abonament gratuit, pe viață. Mai exact, pentru 83 de ani. Pentru a-l obține, trebuie să participi la un concurs.

Compania de streaming spune că o persoană norocoasă poate câștiga un abonament Netflix gratuit timp de 83 de ani sau 1.000 de luni, dacă obține cu succes cel mai mare scor din noul său joc Old Guard. Asta înseamnă literalmente o economie în valoare de 13.000 de dolari, dacă câștigi premiul.

Dacă nu ai văzut încă filmul Netflix cu Charlize Theron și trupa ei de nobili mercenari nemuritori, atunci poate vrei să-l vezi, înainte să participi la concurs. De ce? Pentru că jocul original folosit pentru competiție oglindește evenimentele filmului.

Nu-ți face griji. Este un thriller de acțiune destul de decent, așa că nu vei fi dezamăgit. După ce mai multe lungmetraje au fost amânate în perioada de toamnă, acest film este chiar promițător.

Netflix te bagă direct în istoria Old Guard

Abonamentul pe care îl oferă Netflix gratuit te invită în istoria acestui film. Trebuie să fii cel mai bun la jocul bazat pe acest lungmetraj.

După ce ai văzut filmul, poți juca The Old Guard Game. Vei juca în rolul lui Charlize Theron – personajul principal al filmului – și vei purta un Labrys (un topor cu o lamă dublă) pentru a învinge hoarde de inamici. La fel ca personajul filmului, vei fi nemuritor în joc. Moartea doar te va încetini, astfel încât, ca să obții cel mai mare scor, va trebui să învingi inamicii cât mai repede posibil și fără a fi lovit.

Cine obține cel mai mare scor din acel timp câștigă jocul și abonamentul Netflix de 83 de ani.

Din păcate, premiul este rezervat numai cetățenilor din Statele Unite. Aceştia pot juca jocul gratuit, de oricâte ori doresc, în încercarea de a scoate un punctaj cât mai mare.

Citește și: