Netflix a rezolvat cea mai mare problemă: vei ști mai ușor la ce să te uiți

Netflix a rezolvat cea mai mare problemă: vei ști mai ușor la ce să te uiți

Colecția masivă de conținut de pe Netflix, actualizată în fiecare zi, a devenit o problemă majoră. Îți este din ce în ce mai dificil să alegi la ce să te uiți, dar oficialii serviciului de streaming au o soluție pentru asta.

În încercarea de a ține cât mai mult utilizatorii pe platformă, cei de la Netflix au decis să facă publice informațiile legate de conținutul relevant de pe platformă. Astfel, au creat un top 10 care era deja disponibil de ceva timp în Marea Britanie și Mexic, dar acum va fi disponibil la nivel global.

Pornind de la premisa că voința majorității este cea mai relevantă, când intri în aplicația Netflix sau pe site, ar trebui în următoarea perioadă să vezi o secțiunea dedicată cu top 10, sub forma unui banner.

Schimbări în top 10 pe Netflix

Top 10 pe Netflix, pentru a fi mai relevant pentru tine, va varia de la o țară la alta, iar lista va fi actualizată în fiecare zi. Astfel, un film nou sau un serial își va găsi loc cu ușurință în clasament, dacă este bun și a generat câțiva fani. În plus, chiar și dacă nu vei naviga prin noua secțiune marcată top 10, filmele de acolo vor avea o etichetă discretă în dreapta sus, la fel ca în captura de ecran de mai sus, pentru a evidenția faptul că sunt populare.

Deși Netflix a inclus parcă dintotdeauna secțiunile popular și trending, noul top 10 este diferit de acele funcții pentru că vorbim de un clasament clar, ”în ordinea numerelor de pe tricou”. În prima fază, funcția a fost introdusă în Regatul Unit, dar acum va fi disponibilă la nivel global, în toate țările în care poate fi accesat Netflix.

”Când te uiți la un film sau serial grozav, îl împărtășești cu familia și prietenii, discuți despre el la muncă, pentru ca alții să afle de el. Sperăm că aceste liste top 10 să creeze mai multe astfel de momente împărtășite, ajutându-ne în același timp, pe noi toți, să găsim ceva de vizionat mai rapid și mai ușor.”, se arată în comunicatul de presă al Netflix pe marginea subiectului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI